AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC
4,0 16 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 6 "E-Ink Pearl dotykový displej 1024x758, podsvietenie displeja, 4GB + microSD slot, WiFi, audio-out mini-jack 3.5mm, Li-Ion 1500mAh, USB
Kód:  DX260f5f Produktové číslo:  PER5664BC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC

Elektronická čítačka kníh Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC je komfortným nástrojom pre čítanie. V prvom rade ponúka displej na báze elektronického atramentu vo vysokom rozlíšení as predným podsvietením, Takže vám zobrazí dobre čitateľné písmo s ostrosťou britvy a v čítaní vám nezabráni ani tma. Nastavíte si mieru jasu takú, aby vyhovovala čítanie v ľubovoľných podmienkach. Zabezpečí aj vysoko kvalitné obrázky, ktorý príjemne doplní text a nasmerujú vašu knižnej predstavivosť.

Zabudnite na nemotorné ovládanie tlačidlami a dojdite rovno k cieľu púhymi dotykmi prstov po obrazovke. Nevyhovuje vám štandardné písmo? Potom vám vyjde v ústrety zmenou. Vyberte si akékoľvek písmo, Ktorý vám bude vyhovovať a užite si čitateľské dobrodružstvo bez prekážok. Rozhodne vám uprostred napínavej akcie nedôjde batéria, pretože vydrží až 3 týždne.

Pre okamžité čítanie je v čítačke predinštalovaná zbierka 250 e-kníh. Ďalších 750 000 kníh v 25 jazykoch je k dispozícii na Prestigioplaza.com, kam sa dostanete WiFi pripojením k vášmu routeru s internetom. Vytvorte si vo svojej čítačke vlastnú knižnicu z až 3000 e-kníh! Čítačku možno mať stále so sebou uloženú v štýlovom koženom puzdre.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1024 × 758 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, EPUB, FB2, HTML, TXT, RTF, PDB Hotovo!
Funkcie
Prehrávanie hudby Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1024 × 758 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, EPUB, FB2, HTML, TXT, RTF, PDB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehrávanie hudby Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB, Jack (slúchadlá) Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
123 mm (12,3 cm) Hotovo!
Výška
180 mm (18 cm) Hotovo!
Hĺbka
11 mm (1,1 cm) Hotovo!
Hmotnosť
226 g Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Multireader Supreme PER5664BC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Multireader Supreme PER5664BC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiReader Supreme PER5664BC.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií