Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX

Zobraziť katalóg
Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX
Procesor Intel Core 2 Duo E7300 - 2,66GHz, 1066MHz FSB, 3MB cache, socket 775, BOX (Penryn, Wolfdale)
Kód:  BO362 Produktové číslo:  BX80571E7300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX Predaj skončil

Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX

Procesor Intel Core2 Duo je moderný dvojjadrový procesor, ktorý prináša revolučný výkon s optimálnym využitím dvoch jadier a nízku spotrebu.Vďaka dvom výpočtovom jednotkám je procesor Intel Core2 Duo optimalizovaný pre multi-threading aplikácie a multitasking.Môžete na ňom súbežne prevádzkovať niekoľko náročných aplikácií, napríklad graficky prepracované hry alebo profesionálnu výpočtovú aplikácie a na pozadí pritom môžu bežať zabezpečovacie a antivírusové programy.

Vďaka technológiám Intel Dynamic Power Coordination a Enhanced Intel Deeper Sleep s dynamickým riadením veľkosti vyrovnávacej pamäte dokáže tento procesor napájať iba nevyhnutne nutné oblasti procesoru, a nedochádza tak k nadmernému zahrievanie procesora.S tým samozrejme súvisí i dlhšia životnosť a stabilnejšie prevádzku.Technologie Intel Digital Media Boost procesoru Intel Core Duo zaisťuje vyšší výpočtový výkon s plávajúcou desatinnou čiarkou, dôležitý najmä u aplikácií, ako sú CAD nástroje, 3D a 2D modelovanie, strih videa, digitálna hudba, digitálne fotografie a hry.

Systém Intel Smart Cache umožňuje konštrukciu chytrejší, efektívnejšej vyrovnávacej pamäte a zbernice, ktoré zvyšujú výkon, rýchlosť odozvy a úspory energie.Procesor Intel Core2 Duo je úplne prepracovaný procesor Intel s dvoma jadrami a kľúčové súčasť novej platformy.Procesor je vyrábaný technológiou 45 nanometrov, čo tiež prináša zmenšení rozmerov čipu a zníženie tepelného vyžarovania a spotreby.Medzi pokročilé funkcie patrí inteligentné riadenie spotreby Enhanced Intel SpeedStep slúžiace na zníženie taktu procesora a tým aj zmenšenie odberu energie pri jeho nedostatočnom vyťaženie otvorenými programami.

Pätica Socket 775 sa líši od starší Socket 478 okrem počtu pinov predovšetkým tým, že procesor je teraz vybavený len kontaktnými ploškami a odpružené piny nesie základná doska.To prispieva predovšetkým k nižším výrobným nákladom procesorov, ľahšiu manipuláciu s nimi a vyššej spoľahlivosti pätice.Navyše je celý Socket 775 (okrem plastového rámčeku okolo procesora) v celokovové prevedenie, čo sa odrazí na lepším odvodu tepla do chladiča.

Parametre a špecifikácie:
Typ:INTEL Core 2 Duo E7300
Pracovná frekvencia:2,66 GHz
Systémová zbernica:1066 MHz
Jadro:Penryn, Wolfdale
Pätica:Socket 775
Cache pamäť:3 MB L2
Hustota integrácie:45 nm
Spotreba:65 W
Podpora 64-bitových instrukcí EM64T kompatibilní s AMD64 v procesorech Athlon64
Enhanced Intel SpeedStep

Upozornenie:
Pred nákupom skontrolujte kompatibilitu tohto procesora s Vašou základnou doskou!

Pätica Socket 775 vyžaduje odbornú montáž!Na poškodenia spôsobené neodborným zaobchádzaním sa nevzťahuje záruka.Doporučujeme nechať si zostaviť počítač naším servisným oddelením.

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Procesor Intel Core 2 Duo E7300 BOX.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií