PET AD homeoffice

Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester

Zobraziť katalóg
Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester
Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester + chladič Spire KestrelKing V, white box, 24 měsíců záruka !
Kód:  BD409b
Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester Predaj skončil

Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester

Inovatívny procesor s dvoma jadrami, určený do jednoprocesorových pracovných staníc i domácich počítačov.Je navrhnutý pre extrémne výkonné počítače s dôrazom na mnohovláknové spracovanie a prevádzku mnohých aplikácií súčasne.Predstavuje ideálny spôsob navýšenia výkonu bez nutnosti neustále zvyšovať pracovnú frekvenciu a tým aj zložitosť a predovšetkým náklady na výrobu - ide o dva nezávislé procesory integrované do jediného jádra s paticí Socket 939, každý vybavený vlastnou cache pamäťou o veľkosti 512 kB.Oproti technológiu Hyperthreading používané v procesoroch Intel je tu využité čisto hardvérového riešenia, každé jadro môže pracovať úplne nezávisle na vlastnej úlohe a ide o priamy ekvivalent dvouprocesorového systému.Ľahko tak možno napríkladna jednom jádře komprimovat video, vykonávať výpočty alebo renderovat 3D grafiku a na druhom sa venovať bežnej kancelárskej práci bez sebemenšího ovplyvnenia alebo spomalenia náročným procesom na pozadí a to všetko transparentne bez nutnosti zásahu používateľa.

Procesor je plne 64-bitový.Flexibilná architektúra umožňuje spracovávať hardwarovo ako staršie 32-bitové, tak i moderné 64-bitové programy v plnej rýchlosti.Programy Dôsledkom využívajúce optimalizované 64b inštrukcie tak môžu dosiahnuť takmer dvojnásobné rýchlosti.Naviac sú podporované aj všetky tri najpoužívanejšie rozširujúce inštrukčnej sady 3DNow!Professional, SSE i SSE2.

Maximálna pamäťovú priepustnosť zaručuje integrovaný paměťový řadič s 128-bitovou datovou šířkou a podporou pamětí DDR 400.Fyzicky sa dá adresovať až neuveriteľný 1 TB operačnej pamäte.To spolu s použitím obousměrné systémové sběrnice HyperTransport (HT) s vysokou dátovou priepustnosťou, bežiaci na frekvencii 1 GHz, zaručuje maximálny výkon celého systému.

Procesor je vyrábaný pokročilou technológiou 90 nm s použítím SIO - Silicon on insulator (umiestnenie kremíka priamo na dielektrika).To spolu s inovatívnou architektúrou umožnilo znížiť spotrebu a tepelné vyžarovanie oboch jadier na úroveň jednojádrového procesora vyrábaného 130 nm technologickým procesom.

Procesor sa dodáva v cenovo výhodnom kartonovém balení spoločne so špičkovým chladičem Spire KestrelKing V.

Jadro:
Dual Core Manchester

Výrobný proces:
Technológia:Silicon on insulator (SIO)
Hustota integrácie:90 nm

Rýchlosť:
Modelové číslo:3800 +
Pracovná frekvencia:2 GHz

Systémová zbernica:
HyperTransport (HT)
Frekvencia:1 GHz
Komunikácia:obojsmerná

Cache pamäť:
Každé jadro má vlastnú cache pamäť
512 KB L2
64 KB L1 data cache
64 KB L1 inštrukčnej cache

Pätica:
Socket 939

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Procesor s chladičem AMD Athlon A64 X2 3800+ 64-bit HT Manchester .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií