Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PS3 - Need For Speed: The Run

Zobraziť katalóg
PS3 - Need For Speed: The Run
4,0 16 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MS182e Produktové číslo:  5030935103656 Stránky výrobcu

PS3 - Need For Speed: The Run

V hre Need for Speed The Run sa opäť ocitnete na opačnej strane zákona.Vydáte sa na náročný závod naprieč Amerikou zo San Franciska do New Yorku.Budete vtiahnutí do sveta ilegálnych pretekov, kde je v stávke naozaj veľa.Budete prekonávať hranice a preplietať sa hustou premávkou veľkomiest.Užijete si aj riskantnú jazdu po zľadovatených cestách horských priesmykov a prejazdy úzkymi kaňonmi s plynom na podlahe.Môžete sa tešiť na šialené preteky, odohrávajúce sa na hrane medzi životom a smrťou v rýchlosti cez 300 km/h.

Need for Speed The Run posúva s podporou špičkovej technológie herného enginu Frostbite2 úroveň žánru akčných pretekov do nových výšin.Prím hrá predovšetkým úžasné vizuálne spracovanie a fyzikálny model správania áut na rôznych vozovkách.Všetko sa navyše odohráva na pozadí príbehu, ktorý chytí a nepustí.Od štartovej čiary u Golden Gate Bridge až do cieľa pri päte Empire State Building budú vašimi vernými sprievodcami horúce autá, nervy drásajúce závody a úžasne napínavý príbeh.

Súčasťou hry bude opäť Autolog - revolučná online technológia série Need for Speed, tentoraz však vo vylepšenej podobe.Jej prostredníctvom hráči objavia skvelý nový spôsob hrania hier, možnosť sledovania vývoja kariéry a porovnávania štatistík.

Parametre a špecifikácia:
Určenie: PlayStation3
Lokalizácia: anglická
Žáner: závodná

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Need For Speed: The Run Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Need For Speed: The Run - PS3 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Need For Speed: The Run. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Need For Speed: The Run. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Need For Speed: The Run - PS3.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií