Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PS3 - Top Gun: Hard Lock

Zobraziť katalóg
PS3 - Top Gun: Hard Lock
Hra na konzolu Arkádová akční hra na inspirovaná filmem Top Gun z roku 1986, od 16ti let
Kód:  MS533

PS3 - Top Gun: Hard Lock

Top Gun:Hard Lock ponúka adrenalínové letecké súboje pri rýchlostiach mach 2.S intenzitou najväčších Hollywoodskych trhákov vás vtiahne priamo do najnebezpečnejších bitiek.Budete musieť zvládnuť všetky manévre vzdušných súbojov a dokázať si, čo to znamená byť najlepším z najlepších.Tak sa pustite sa do intenzívnej akcie a vystoupejte nahor k oblohe.

Bohatá kampaň pre jedného hráča ponúka na 15 misií a 2 extra režimy.Nechýba ani režim pre až 16 hráčov s dvoma súťažnými módy.Rovnako ako multiplayer až pre 4 hráčov priamo v hre a 3 kooperatívne režimy pre viacerých hráčov.Celkom budete mať na výber 21 druhov lietadiel, z ktorých je hneď 14 hrateľných a deväť plne licencovaných.Nesmie chýbať ani režim "Hard Lock" - letecký súboj jeden na jedného ako vo filme, či licencovaná hudba - Top Gun Anthem a Danger Zone.

Parametre a špecifikácie:
Určenie:PlayStation 3
Žáner:letecká simulácia
Lokalizácia:anglická

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Top Gun: Hard Lock
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Top Gun: Hard Lock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Top Gun: Hard Lock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Top Gun: Hard Lock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Top Gun: Hard Lock.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií