PET Premium Week Samsung

Razer Kraken Forged Edition

Zobraziť katalóg
Razer Kraken Forged Edition
2,5 2 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20 Hz-20 000 KHz, impedancia 32 ohm, citlivosť 100 dB, 40 mm neodymové magnety, 3.5 mm jack, kovové
Kód:  MR069i6c1k2 Produktové číslo:  RZ13-01080100-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Kraken Forged Edition

Vysoká kvalita zvuku, odolnosť, komfort - tak sa dajú charakterizovať slúchadlá Razer Kraken Forged Edition. Sú navrhnuté pre počítačových hráčov aj na počúvanie hudby. Charakteristickým dizajnovým prvkom sú kryty slúchadiel vyrobené z brúseného hliníka. Vankúšiky z kvalitnej koženky garantujú pohodlie aj pri niekoľkohodinovom nosení.

Uzavretá konštrukcia slúchadiel vás izoluje od okolitého hluku pre maximálny zážitok z hrania. O čistý zvuk s výraznými basmi sa starajú dva výkonné meniče s priemerom 40 mm vybavené neodymiovými magnetmi.

Slúchadlá Kraken Forged Edition vynikajú aj po praktickej stránke. Štandardný audio kábel zakončený 3,5 mm jackom je odpojiteľný. Môžete ho vymeniť za dodávaný kábel s mikrofónom pre hands-free telefonovanie alebo hlasovú komunikáciu v hrách. Súčasťou balenia je aj redukcia na 6,35 mm jack a pevné puzdro na prenášanie slúchadiel.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Circumaurálne slúchadlá (okolo uší)

materiál:
Plast, hliník

Zaťažiteľnosť (input power):
30 mW

Kábel:
Guľatý, odpojiteľný
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mají virtuální zvukovou kartu?

Má 7.1 zvuk?

Diskusia a poradňa k Razer Kraken Forged Edition
Príslušenstvo pre Razer Kraken Forged Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken Forged Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken Beschläge Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken Beschläge Ausgabe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken kovácsolt Edition.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií