Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

RIKOMAGIC MK902 II 8GB

Zobraziť katalóg
RIKOMAGIC MK902 II 8GB
5 1 hodnotení
Mini PC - Cortex A17 1.8GHz, Rockchip 3288 Quad-core, 2GB RAM, 8GB flash, HDMI, USB, Wi-Fi, microSD slot, bluetooth, Android 4.4
Kód:  RK001d9d Produktové číslo:  MK902II8GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIKOMAGIC MK902 II 8GB

RIKOMAGIC MK902 II je krásne malý počítač za úžasnú cenu as vynikajúcim výkonom . Povýšte svoju televíziu na univerzálny Smart TV, ktorú prispôsobíte početnými aplikáciami pre široké spektrum internetových služieb. Oproti bežným šikovným televíziám sa na tomto mini počítači pobavíte aj hrami . Na výber dostanete z nekonečného zástupu aplikácií, ktorými je operačný systém Google Android vyhlásený. Počítač uložíte blízkosti televízie a prepojíte ho AV alebo HDMI konektorom. Ak chcete počítač používať k práci, nie je problém pripojiť vhodný displej, klávesnicu, myš a pustiť sa do diela.

Ideálne sa však uplatní ako nekonečná studnica multimediálnej zábavy v obývačke. Základom spokojného užívania týchto funkcií je dostatok výkonu. Bohatú porciu zariadi rýchlo taktovaný, 4jádrový procesor Rockchip 3288 s doprovodom 2 GB operačnej pamäte DDR3 a grafikou Mali-T764. Bez okolkov tak zvládne viac spustených aplikácií naraz a svižné prepínanie medzi nimi. Zvládne všetky používané formáty vrátane prehrávaním videa v rozlíšení až Full HD, nahradí aj veľký stolný prehrávač.

Dáta uložíte do pamäte s kapacitou 8 GB a pridať môžete Micro SD kartu. Tým si jednoducho zväčšíte priestor až o ďalších 32 GB. Ku všetkému internetovému obsahu sa v priebehu pár okamihov dostanete cez bezdrôtové pripojenie WiFi alebo káblovou prípojkou RJ-45. Pre rozširujúce periférie má hneď 4 USB porty a bezdrôtový Bluetooth . Pripojíte cez ne klávesnicu pre rýchle písanie, myš, externé disky, flashdisky aj 3G modem a iné.

Podporované formáty pre prehrávanie:

Video: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, H.265, AVS, VC-1, RV, VP6/VP8, MVC (1080p) Sorenson Spark, MVC up to 4K2K @ 30fps

Audio: MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, OGG, OGA, APE, FLAC, AAC, M4A, 3GPP

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
ARM Hotovo!
Operačný systém
Google Android Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Značka grafickej karty
ARM Hotovo!
Model grafickej karty
Mali-T764 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Android Hotovo!

Procesor

Rad procesora
ARM Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
ARM Hotovo!
Model grafickej karty
Mali-T764 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
8 GB (0,01 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, S/PDIF optický výstup Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIKOMAGIC MK902 II 8GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIKOMAGIC MK902 II 8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIKOMAGIC MK902 II 8 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIKOMAGIC MK902 II 8 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií