Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

ROCCAT Kulo Stereo

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kulo Stereo
3,8 13 hodnotení
Slúchadlá mikrofón, čierny
Kód:  MI601g Produktové číslo:  ROC-14-600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kulo Stereo

Vynikajúci odľahčený stereo headset s mikrofónom ROCCAT Kulo určený predovšetkým hráčom počítačových hier, ktoré určite poteší nielen dizajn a kvalita slúchadiel, ale aj ich nadštandardné vlastnosti. Slúchadlá Vám poskytnú maximálny zážitok nielen u hier, ale samozrejme aj pri počúvaní hudby, sledovaní filmov a vďaka mikrofónu tiež pri komunikácii s Vašimi priateľmi cez internet. To všetko v prvotriednej kvalite hlavne vďaka 40 mm zvukovým meničom s neodymovými magnetmi a špeciálnou membránou "Mylar". Mimoriadneho spracovania sa dočkal tiež hlavový oblúk, ktorý je vystužený kovom a najmä oceníte príjemne mäkký materiál ušných vankúšov.

Mikrofón headsetu sa môže pochváliť potlačením šumu a komfortným automatickým stlmením hlasitosti, v prípade, že mikrofón zdvihnete nahor. Pre jednoduché aktivovanie ho stačí iba sklopiť. Slúchadlá zapojíte do väčšiny počítačov a to hlavne vďaka jeho bežne vstavanému 3,5 mm jack konektora. K dispozícii máte 2,5 metre dlhý tienený kábel ktorý zaručí ničím nerušené počúvanie a pohodlný dosah so slúchadlami okolo Vášho počítača. Na kábli nechýba kompaktné a ľahké ovládanie hlasitosti.

Parametre a špecifikácie:

Slúchadlá:
Typ: 2x 40 mm s neodymovými magnetmi a membránou "Mylar"
Frekvenčný rozsah: 20 Hz ~ 20 kHz
Impedancia: 50 ? (± 15%)
Citlivosť: 102 dB (± 3 dB)

Mikrofón:
Typ: dvojsmerný s potlačením šumu a automatickým "Mute"
Frekvenčný rozsah: 70 Hz ~ 20 kHz
Impedancia: 2,2 kOhm
Citlivosť: -47 dB (± 3 dB)

Rozhranie:
2x 3,5 mm jack (1x zvukový vstup, 1x mikrofón)

Dĺžka kábla:
2,5 m

Hmotnosť:
178 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kulo Stereo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Kulo Stereo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kulo Stereo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Kulo Stereo.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií