PET AD homeoffice

ROCCAT Raivo Midnight

Zobraziť katalóg
ROCCAT Raivo Midnight
5 1 hodnotení
Podložka pod myš 350x270x2mm, čierna
Kód:  MI601l10c Produktové číslo:  ROC-13-302

ROCCAT Raivo Midnight

ROCCAT Raivo je tým najlepším povrchom pre maximálne využitie potenciálu vašej hernej myši. Raivo má tri navzájom optimalizované vrstvy pre dokonalú presnosť v boji. Vrchný povrch je posiaty špeciálnymi mikrogranulami, ktoré prehlbujú snímacia schopnosť senzoru myši aj hladkosť pre dokonalý sklz. Po podložke budete plachtiť ako orol, a svojho cieľa tak dosiahnete v rekordne krátkom čase. Oceníte aj odolnosť proti zašpineniu a prípadne ľahkú údržbu.

Vnútri je podporná nosná doska zaisťujúce podložke stabilitu, A tak sa hodí pre všetky stoly. Nikdy sa neskrúti a nestratí svoj tvar. Spodná strana je opatrená gumovou, protišmykovou vrstvou. Vďaka tomu drží podložka na svojom mieste aj pri najkrutejších bitkách. Podložka pod myš zostane presne tam, kam ju dáte. Jednoducho neustúpi ani o piaď a vy si môžete udržiavať nerušenú koncentráciu počas hektických herných sedení.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
350 x 270 x 2 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Raivo Midnight
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Raivo Midnight . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Raivo Mitternacht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Raivo Mitternacht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Raivo Midnight .
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií