Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung ATIV Smart PC 500T1C 64GB

Zobraziť katalóg
Samsung ATIV Smart PC 500T1C 64GB
4,6 9 hodnotení
Tablet PC - Intel Atom Dual-Core Z2760, kapacitný dotykový 11.6 "LED 1366x768 PLS, RAM 2GB, Intel GMA, SSD 64GB, WiFi, 3G modem, Bluetooth, GPS, webkamera, čítačka kariet Micro SD, micro HDMI, USB 2.0, Pero S Pen , dokovacia stanica s klávesnicou, Windows 8
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NS580b Produktové číslo:  XE500T1C-A02CZ Stránky výrobcu
Samsung ATIV Smart PC 500T1C 64GB 572,23 € Použité

Samsung ATIV Smart PC 500T1C 64GB

Samsung ATIV Smart PC 500T1C 64GB je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Špičkový tablet s dokovacou klávesnicou prichádza zboriť pomyselnú bariéru medzi tablety a notebooky. Samsung ATIVA PCkombinuje výhody klasického notebooku a prenosného tabletu v jednom zariadení. Moderný operačný systém Microsoft Windows 8, najnovšej generácie procesorov Intel Atom, fantastický PLS displej s uhlopriečkou 11,6 ", 3G modem a špeciálne pero S Pen pre intuitívny spôsob ovládania tabletu sú len zlomkom jedinečnosťou tohto exkluzívneho produktu. Získajte maximálnu slobodu používania a nenechajte sa ničím obmedzovať. S tabletom ATIVA PC budete produktívny viac ako 14 hodín na jedno nabitie!


Jedinečný v každom detaile

  • Neskutočne tenký a ľahký
  • Dlhá výdrž na jedno nabitie presahujúcej 14 hodín
  • Unikátna konštrukcia s dokovacou klávesnicou
  • Výkonný procesor a rýchly SSD disk
  • Displej s uhlopriečkou 11,6 "a PLS panelom
  • Špeciálne pero S Pen
  • Plnohodnotný operačný systém Microsoft Windows 8
  • Bohatá výbava zahŕňajúca aj GPS čip a rozhranie USB 2.0

Kompaktný rýchlik


Vďaka úspornému ale prekvapivo výkonnému procesoruIntel Atom Z2760 môžete na štíhlom a tenkom tabletu používať všetky programy, ktoré poznáte z klasického stolného počítača alebo notebooku. Rýchla a presná dotyková vrstva vám umožní ovládať systém aj programy novým zábavnejším spôsobom. Elegantný dizajn spojený so silným hardvérom skrátka dokáže premeniť každej používanie tabletu v jedinečný okamih.

Premyslené ovládanie


Tablet Samsung ATIVA PC je tak odlišný a zároveň veľmi príjemný. Pri jeho používaní sa budete cítiť, ako by ste znova objavili spôsob používania počítača. Operačný systém Microsoft Windows 8je špeciálne upravený pre dotykové ovládanie a umožní vám prístup ku všetkým súborom, aplikáciám a hrám pomocou vašich prstov. Špeciálne pero S Pen vám umožní písať emaily, poznámky, kresliť a upravovať fotografie s pocitom, ako by ste v ruke držali skutočné pero. Pomocou dokovacia stanica si potom jednoducho pripojíte externý monitor, MP3 prehrávač a ostatné USB zariadenia .


Plnohodnotný systém v dlani


Hoci je tablet tenký iba 10 mm a váži menej ako 750 gramov, Dokáže sa výkonovo porovnávať s oveľa objemnejšími a ťažšími počítači. Predstavte si tú neskutočnú mobilitu doplňovanú vysokým výkonom, ktorú tablet ponúka. Pracujte v niekoľkých aplikáciách naraz, surfujte na internete a oveľa oveľa viac, presne ako na bežnom stolnom počítači, to všetko vo vašich rukách. Operačný systém Windows a kancelársky balík Office vám umožní jednoducho a rýchlo vytvárať dokumenty a zdieľať ich s vašimi kamarátmi či s kolegami z práce bez starostí o možnú nekompatibilitu.

Spojenie s domácnosťou


Prepojte tablet Samsung ATIVA PC s ostatnými chytrými zariadeniami pomocou siete internet. Pomocou programu S Manager stačí stiahnuť aplikáciu AllShare Play a zdieľať váš multimediálny obsah medzi chytrou televíziou Samsung SMART TV, šikovným telefónom, kamerou alebo digitálnym fotoaparátom. Stačí potrebné zariadenia prepojiť a nič vám potom nebude brániť pre zobrazovanie fotiek z tabletu priamo na veľkoplošnej televízii vo vašom obývacej izbe bez nutnosti zložitého prepájania pomocou dlhých káblov.

Nádherná podívaná


Do kompaktného a skvele prenosného tela tabletu sa toho zmestilo naozaj veľa. Nechýba žiadna z moderných technológií a možnosti jeho využitia sú tak prakticky neobmedzené. Hneď po prvom spustení budete doslova uchvátení neskutočným obrazomna PLS displeji s uhlopriečkou 11,6 ". Nádherné farby zo všetkých uhlov, vysoký kontrast a fantastická čitateľnosť na slnku sú jasným dôkazom exkluzivity každého kúsku tabletu. V hardvérovej výbave nechýba ani GPS čip, 3G modem pre pripojenie k mobilným operátorom, micro HDMI výstup, USB 2.0 a rýchly SSD disk s dostatočnou kapacitou 64 GB.


Svet okolo vás v tablete


Veľmi vydarený program S Camera naplno využíva možnosti 8 megapixelového fotoaparátu na zadnej strane tabletu pre zhotovovanie nádherných fotografií a detailných videozáberov. Mnoho špeciálnych funkcií, medzi ktorými nechýba ani možnosť nahrávanie z prednej aj zadnej kamery naraz, vylepšujú zážitok z fotografovania a umožní vám byť maximálne kreatívny.

Objavte nový Windows 8


Operačný systém Microsoft Windows 8je pripravený sa vám plne prispôsobiť. Upravte si dlaždicový plochu presne podľa vášho gusta. Majte stále po ruke kontakty na najdôležitejšie ľudí, prístup k najpoužívanejším aplikáciám, často sledovaným filmom či seriálom a najobľúbenejším fotografiám. Pomocou S Manageru si môžete stiahnuť aplikáciu Samsung Quick Starter, ktorá nainštaluje špeciálnu lištu na plochu pre čo najpríjemnejšie navigovanie v systéme. Navyše získate takmer odkiaľkoľvek prístup do cloudového úložiska SkyDrive s vašimi dokumentmi, fotografiami, hudbou alebo videami.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
11,6 "LCD s LED podsvietením, dotykový (pero S-Pen)
Rozlíšenie: 1366 x 768 bodov

Procesor:
Intel Atom Z2760 s frekvenciou 1,8 GHz
1 MB L2 Cache
2 jadrá, 4 vlákna

Operačná pamäť:
2 GB LDDR2

Grafická karta:
Intel Graphics Media Accelerator

Úložisko:
64 GB
SSD

Výbava:
GPS modul
Reproduktory
Webová kamera 2 Mpx (predná strana)
Zadná kamera 8 Mpx s LED bleskom

Komunikácia:
WiFi 802.11a/b/g/n
Bluetooth 4.0 LE
3G modem

Rozhranie:
1x Micro HDMI
1x USB 2.0
1x Slúchadlá
1x Mikrofón
1x Čítačka kariet Micro SD
1x Dokovací konektor

Napájanie:
Batéria Li-Pol, 2 články (30 Wh)
Výdrž na batériu až 14,5 hodín (Mobile Mark)
Výdrž na batériu až 10 hodín (prehrávanie videa)
Nabíjanie batériu až 3 hodiny
AC adaptér 40 W

Operačný systém:
Microsoft Windows 8

Rozmery:
Tablet: 304 x 189,4 x 9,9 mm
Tablet s klávesnicou: 304 x 189,4 x 20,5 mm

Hmotnosť:
Tablet: 744 g
Tablet s klávesnicou: 1,45 kg

Parametre a špecifikácia

Porovnať
SSD kapacita
64 GB (0,06 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Atom Z2760 Cloverview Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Atom Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Atom Z2760 Cloverview Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
1 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
GMA 3650 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!
SSD kapacita
64 GB (0,06 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
2 Mpx Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4 080 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
14,22 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,45 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
Micro HDMI Hotovo!
Sieťové
3G modem Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
304 mm Hotovo!
Hĺbka
189,4 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi prosím nabídnout tablet s oddělávací klávesnicí, Windovs 8 a Office, display 10" - 11" který funguje v horizontální i vertikální poloze? Cena kolem 15 tis.Kč. Děkuji za informaci

Príslušenstvo pre Samsung ATIV Smart PC 500T1C 64GB
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií