PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne

Zobraziť katalóg
Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne
Slúchadlá dotykové ovládanie, NFC, Bluetooth 3.0
Kód:  RS212m5 Produktové číslo:  EO-AG900BBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne Predaj skončil

Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne

Samsung LEVEL Over sú prémiová slúchadlá cez uši, ktoré sú zároveň najvyšší verzií novej série kórejského výrobcu. Disponujú bezdrôtovou technológiou Bluetooth 3.0 , S ktorou sa pripojíte napríklad k svojmu smartphonu. V prípade potreby môžete však využiť aj kábla s 3,5 mm jack konektory , Ktorý je súčasťou balenia. Spárovanie so zariadením môžete vďaka NFC vykonať jednoduchým priložením. Na jedno nabitie vydrží až 200 hodín v pohotovostnom režime, alebo až 30 hodín pri počúvaní hudby .

Vo vnútri slúchadiel sa nachádzajú dva 50mm meniče s neodymovými magnetmi , Ktoré sa postarajú o dokonale čistý a kvalitný zvuk studivé kvality s hlbokými, znělými basy. Na jednom z náušníkov sa potom nachádza dotyková plocha , Ktorá umožňuje pre ovládanie hudobného prehrávača a funkcie S-Voice. Dvojicu zabudovaných mikrofónov využijete pri telefonovaní a sú tiež používané pri aktívnej redukcii šumu z okolia. Výstelka náušníkov a vrchného mosta z mäkkej peny a jemný poťah zaručí veľmi pohodlné nosenie . Slúchadlá môžete prevážať v praktickom cestovnom obale.

Vlastnosti:

  • Prémiová slúchadlá s excelentným zvukom
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth s možnosťou NFC párovanie
  • Dotyková plocha pre ovládanie priamo na slúchadlách
  • Dvojica mikrofónov pre aktívnu redukciu šumu

Doplňujúce informácie:

Konektivita:
Bluetooth 3.0, NFC pre rýchle párovanie (profily A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SPP; dosah 10 m)
3,5 mm jack (obojstranný kábel súčasťou balenia)
microUSB pre napájanie

Akumulátor:
vstavaná Li-Ion batéria
Doba prehrávania: 15 hodín (režim Bluetooth ANC), 30 hodín (režim Bluetooth bez ANC), 25 hodín (režim kábel s ANC), (režim kábel bez ANC) na dobu neurčitú
Doba hovoru: 15 hodín
Pohotovostná doba: 200 hodín (režim Bluetooth bez ANC)

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung LEVEL Über-Ohr-EO-AG900B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung LEVEL Über-Ohr-EO-AG900B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B černé.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií