Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Camera 2 čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Camera 2 čierny
5 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát BSI CMOS 16,3 Mpx, 21x zoom, stabilizácia obrazu, FullHD video 1080p, širokouhlý objektív 23mm F2.8, 4.8 "HD Super Clear dotykový LCD displej, 1, 6GHz štvorjadrový procesor, 8GB, 2GB RAM, WiFi a/b/g/n, WiFi HT40, GPS/GLONASS, Bluetooth 4.0, NFC, Android 4.3, microSD/MicroSDHC/MicroSDXC
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OS907h7 Produktové číslo:  EK-GC200ZKAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Camera 2 čierny 348,58 € Rozbalené

Samsung Galaxy Camera 2 čierny

Samsung Galaxy Camera 2 čierny je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Najväčšia juhokórejská spoločnosť Samsung prichádza s novým chytrým fotoaparátom Samsung Galaxy Camera 2 predstavujúcim už druhú generáciu tohto fotoaparátu s opäť skvelou výbavou a operačným systémom Android 4.3. Nádherný retro dizajn v čiernom prevedení so striebornými líniami na hornom a spodnom okraji ukrýva vo svojom tele najmodernejšie technológie a vysoko výkonný hardvér, ktorému dominuje štvorjadrový procesor taktovaný na frekvenciu 1,6 GHz. Hravo si tak poradí s rýchlym fotením v rozlíšení až 16,3 MPx, ale bez najmenších problémov dokáže zaznamenávať aj video vo Full HD rozlíšení s rýchlosťou 30 snímok/s Priblíženia s až 21násobným optickým zoomom umožní zaznamenať aj veľmi vzdialené detaily a vďaka optickému stabilizátoru sa nemusíte obávať rozmazaného výsledku.

Objektív s ohniskovou vzdialenosťou 23-483 mm má svetelnosť f/5,9-f/2,8. Disponuje šošovkou, ktorá dokáže zachytávať snímky s rozlíšením až 16,3 MPx a ukladá ich na vnútorná pamäť s kapacitou 8 GB (Užívateľská pamäť je 2,8 GB) alebo môžete využiť pamäťový slot pre karty typu microSD, microSDHC alebo SDXC s kapacitou až 64 GB. Nemusíte sa teda obávať, že vám dôjde miesto pre ukladanie napr počas natáčanie videa vo FullHD rozlíšení. Pri tomto rozlíšení zvládne zaznamenávať rýchlosťou 30 snímok/s, ale pri znížení rozlišovacej schopnosti na 720p potom táto hodnota môže byť až 60 fps a pri rozlíšení 768x512 px potom dokonca až 120 fps. Zvýšená kapacita akumulátora oproti prvej generácii činí 2000 mAh a umožní zaobstarať až 400 snímok na jedno nabitie.

Bezproblémový a hladký chod zaručí obľúbený a stabilný operačný systém Android 4.3 Jelly Bean, ktorý predstavuje oveľa zábavnejší spôsob fotografovania, než s prístrojmi bez systému a umožňuje oveľa jednoduchšie použitie všetkých dostupných technológií. Ovládanie je veľmi intuitívne a jednoduché vďaka dotykovému displeju s odolným sklom Corning Gorilla Glass 2 s uhlopriečkou 4,8 "s jemným rozlíšením 1280x720 px. V krátkom okamihu tak spárovaní Galaxy Camera 2 s ďalšími zariadeniami cez Bluetooth a vďaka funkcii NFC možno pripojenie vykonať jednoduchým priblížením týchto zariadení k sebe. Nechýba ani WiFi pre pripojenie k internetu, aby ste mohli kontrolovať napr vývoj počasia alebo vyhľadať najbližšiu reštauráciu.

Oproti svojmu predchodcovi neobsahuje Galaxy Camera 2 slot pre SIM kartu a všetka komunikácia prebieha pomocou škárovaného smartphonu. Zhotovené fotografie ľahko odošlite do telefónu alebo iného zariadenia s funkciou Photo Beam as Mobile Link si môžete zábery zdieľať ručne pomocou bezdrôtového pripojenia. Zábavné ovládanie fotoaparátu pomocou vášho smartphonu pripojeného cez WiFi alebo Bluetooth umožní robiť snímky na diaľku, ktorá je limitovaná iba dosahom týchto technológií. Výrobca nezabudol ani na podporu GPS/GLONAS.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
15,68 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
23 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
483 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
21 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4,8" (12,19 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
400 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Camera 2 čierny
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií