Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110)
4,6 11 hodnotení
Tablet Exynos 4412 Quad-Core 1.6GHz, dotykový 8" 1280x800, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 5MPx + 1.3MPx, microUSB, dotykové pero S Pen, batéria 4600 mAh, Google Android 4.1 (GT-N5110)
Kód:  RS155l1 Produktové číslo:  GT-N5110ZWAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110) Predaj skončil

Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110)

Privítajte vášho nového každodenného spoločníka na ceste životom. Kreatívny tablet Samsung Galaxy Note 8 ponúka výborné pripojenie a vrtký výkon, je vybavený perom S Pen s prirodzeným držaním a má perfektné rozmery na to, aby mohol byť vždy s vami a okamžite po ruke. Vďaka svojej dlhej výdrži vás nezradí v tú najmenej vhodnú chvíľu a spoločne s operačným systémom Google Android si užijete hodiny a hodiny zábavy.

Dokonalá veľkosť na cesty


Navrhnutý pre všetky chvíle, kedy vás napadne inšpiratívna myšlienka. Tablet Note 8.0 je vyrobený pre mysliteľov, rojkov a všetkých, ktorí určujú smer. Zapíšte si myšlienku, načrtnite koncept, usporiadajte svoje nápady a vyjadrite svoju kreativitu, kedykoľvek pocítite inšpiráciu. Ideálne vám padne do ruky pri čítaní v metre, prezentovaní alebo sledovaní filmu v posteli.

Režim čítanie kníh s perom S Pen


Doprajte si dobrú knihu v akomkoľvek prostredí s režimom čítanie, v ktorom sa vám z displeja bude čítať ako z papiera. Optimalizovaná obrazovka poskytuje ideálne osvetlenie a farebný tón, ktoré prinášajú komfortné zážitky z čítania vo všetkých svetelných podmienkach. A vďaka možnosti priameho písania poznámok pomocou pera S Pen, ktoré sa vďaka svojej veľkosti ľahko drží, nebolo čítanie ešte nikdy príjemnejšie, a to dokonca aj na cestách.

Podpora viacerých okien


Zefektívnite svoj mobilný životný štýl prostredníctvom používania viacerých okien súčasne. Zapisujte si poznámky, hľadajte trasu cesty, kontrolujte e-maily či vyhľadávajte - robte všetko, čo potrebujete bez prepínania aplikácií. Pomocou inteligentných tlačidiel, kotré sa prispôsobujú polohe pera S Pen, môžete okná posúvať, zväčšovať na celú obrazovku alebo zatvárať.

Vdýchnite svojim nápadom život pomocou ťahov pera


Pero S Pen nie je len tak obyčajný nástroj. Môžete ním ovládať fyzické tlačidlá a tým získať ešte viac možností navigácie než predtým. Funkcia Air View vám umožní zobraziť náhľad akéhokoľvek súboru jednoduchým podržaním pera nad týmto súborom. Môžete jednoducho vytvárať veľmi presné výstrižky a pomocou rýchlych príkazov ľahko nájdete to, čo hľadáte. Budete sa diviť, ako ste bez tohto pera mohli až doteraz žiť.

Váš kalendár, poznámky a diár. Všetko na jednom mieste.


Život je plný dôležitých udalostí a pamätihodných okamihov - zachyťte ich všetky ľahko pomocou aplikácie S Planner. Zaznamenávajte si rikou udalosti a poznámky priamo do kalendára alebo si zapisujte svoje nápady pomocou pera, ktoré v ruke vzbudzuje prirodzený pocit. Svoje poznámky rukou môžete dokonca vyzdobiť a vymieňať ich s priateľmi a rodinou.

Špičkový výkon


Tablet Note zvládne bez problémov splniť všetky vaše požiadavky. Je vybavený výkonným štvor-jadrovým procesorom a 2 GB pamäte RAM, vďaka čomu budete môcť ľahko používať viac aplikácií súčasne, vyhľadávať informácie, prenášať multimediálny obsah alebo hrať hry.

Rýchle pripojenie


Kedykoľvek, kdekoľvek a rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Nenechajte sa brzdiť pomalým pripojením. Zostaňte v obraze s najnovšími verziami technológií WiFi Channel Bonding a GPS + Glonass.

Neúnavný pracant


V kancelárii, doma i na cestách potrebujete mobilné zariadenie, ktoré je neustále pripravené. Zvládnite viac práce a pracujte dlhšie s efektívnou batériou, ktorá vydrží celý deň a ešte dlho do noci. Používanie pera S Pen vám poskytne ešte viac času (až 14 hodín) na všetky činnosti, nech ste kdekoľvek.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií