Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000)
4,7 7 hodnotení
Tablet Exynos 5420 Octa-Core 1.9GHz, dotykový 12.2" 2560x1600, 3GB RAM, interná pamäť 32GB, microSD, WiFi ac, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 8MPx + 2MPx, microUSB, dotykové pero S Pen, batéria 9500 mAh, Google Android 4.4 (SM-P9000)
Kód:  RS155m8x Produktové číslo:  SM-P9000ZKAXSK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000) Predaj skončil

Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000)

Práca a zábava sú v novom tablete Samsung Galaxy NotePRO v dokonalej harmónii. V spolupráci s revolučným perom S Pen vám dokáže byť plnohodnotným spoločníkom vo všetkých životných situáciách. Špičkové parametre každej jeho časti len potvrdzujú dominantnosť a exkluzivitu tohto bezkonkurenčného tabletu s veľkým 12,2"displejom, ktorý vám otvára úplne nové možnosti pracovnej efektivity, sprístupňovania, kreativity i zábavy.

Viac miesta, viac možností

Či už sa budete chcieť pozerať na film, prezerať si internetové stránky alebo napríklad tvoriť prezentáciu, využite k tomu tabliet NotePRO. 12,2" displej s rozlíšením vyšším ako Full HD znamená mať lepší zážitok úplne zo všetkého. Čítajte si magazíny, študujte dokumenty do práce, alebo si len s priateľmi užite pokojný filmový večer vrátane zvukového sprievodu dvojice stereo reproduktorov.

Produktivita, kreativita

Namiesto toho, aby ste zložito a pomaly prepínali medzi niekoľkými aplikáciami, pracujte vo všetkých naraz.

Chystáte sa na dovolenku? Naplánujte si prehliadku všetkých pamiatok a pritom ich polohu pozorujte na mape.

Zapisujte si vaše nápady pomocou aplikácie
S Note napríklad pri sledovaní obľúbeného seriálu. Buďte produktívni a zároveň kreatívni.

Písanie ako na PC

Píšte na virtuálnej klávesnici v operačnom systéme Google Android tak, ako ste zvyknutí z bežnej počítačovej klávesnice. Vďaka priestrannému displeju bolo možné zväčšiť jednotlivé tlačidlá natoľko, že text napíšete rýchlejšie a presnejšie, ako kedy bolo na tablete možné.

Sprístupnenie súborov kdekoľvek

Nebuďte stále viazaní na počítač, kedykoľvek vás inšpiruje niečo nové. S funkciou Remote PC môžete okamžite sprístupňovať a upravovať súbory z počítača priamo na tablete Galaxy NotePRO, nech už budete kdekoľvek s prístupom na internet.

Nový spôsob spolupráce

Mítingy môžu byť teraz vďaka e-meetingu oveľa viac produktívne, efektívne a ekonomické. Tento osobný organizátor s excelentnými sprístupňovacími schopnosťami vám a vašim spolupracovníkom umožní vymieňať dáta či dokonca písať poznámky do otvoreného dokumentu.

Jedno pero, veľa možností

Inteligentné pero S Pen prináša úplne nový zážitok z používania tabletu NotePRO. Jediným kliknutím nad displejom si môžete vyrezať časť obrazovky, zorganizovať obrázky a videá, nájsť čokoľvek v tablete, ľahko používať multitasking alebo vytočiť číslo, ktoré ste si práve zapísali.

Zapíšte, čokoľvek vás napadne

Zaznamenávanie vašich nápadov a poznámok je s aplikáciou S Note jednoduché a elegantné. Zapíšte si poznámky, náčrty, skeče, skrátka čokoľvek vás napadne a S Note ich automaticky upraví do digitálneho textu a perfektných tvarov.

Prebuďte v sebe maliarskeho ducha

Nechajte vo vás vyniknúť maliarskeho umelca. V aplikácii Sketchbook pomocou pera S Pen môžete experimentovať a tvoriť maľby, ako by ste na to používali veľké plátno. Na 12,2" displeji je naozaj dostatok miesta, na ktorom sa vaše maliarska duša môže doslova vyblázniť.

Inteligentné zadávanie

Schopnosti perá S Pen teraz vďaka pokročilému rozpoznávaniu písaného písma siahajú oveľa ďalej. Naplánujte si upozornenie, zapíšte si do kalendára poznámky, píšte SMS správy alebo vytáčajte čísla pomocou vami napísaného textu.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Note 12.2 WiFi PRO Schwarz (SM-P9000). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Note 12.2 WiFi PRO Schwarz (SM-P9000). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií