AD homeoffice Aplikace

Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM
4,3 94 hodnotení
Mobilný telefón 4" 480x800 TFT, procesor Dual core 1.2GHz, RAM 768MB, interná pamäť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 5Mpx, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, 3G, FM, microSD až 32GB, micro USB, Android 4.2
Kód:  RS148a1 Produktové číslo:  GT-S7582UWAETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM Predaj skončil

Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM

Mobilný telefón Samsung Galaxy S Duos 2 priamo nadväzuje na najobľúbenejšiu sériu smartfónov súčasnosti - Samsung Galaxy S. So zaoblenými hranami jasne odkazuje na populárny model Samsung Galaxy S III Mini, zachováva si tiež veľmi nízku hmotnosť. Zaujme decentným, starostlivo spracovaným dizajnom, poteší výborným výkonom a okrem iného aj podporou prístupu k dvom SIM kartám súčasne. O rýchlu odozvu aplikácií a celkovú svižnosť operačného systému Android 4.2 sa postará dvojjadrový 1,2 GHz procesor a 768 MB pamäte RAM.

Multimédiá na dosah
Vydarený 4" TFT displej je dostatočne veľký na prehliadanie internetu a pohodlné písanie správ, vďaka tenkému rámčeku je však telefón ideálny aj do menšej ženskej ruky. Panel zobrazí 16 miliónov farieb pri rozlíšení 480 x 800 pixelov, čo pri ostatných smartfónoch v tejto cenovej hladine rozhodne nie je bežné. Príjemne prekvapí aj 5 megapixelový fotoaparát s bleskom, ktorý zvládne natočiť HD video. Samozrejmosťou je aj predná VGA kamerka.

Praktické 2 v 1
Hlavnou prednosťou je možnosť vložiť a využívať až dve SIM karty naraz. Vďaka tomu už pri sebe nemusíte mať dva telefóny, neustále synchronizovať medzi viacerými kalendármi alebo si nezmyselne prehadzovať SIM karty. Využívajte dvoch najlacnejších operátorov naraz, alebo vybavujte svoje pracovné a osobné hovory z jedného zariadenia. Možností je veľa, voľba je len na vás.

Najnovšia generácia OS Android
Moderný operačný systém Android 4.2 Jelly Bean prináša ešte prehľadnejšie používateľské rozhranie, intuitívne ovládanie a celé množstvo užitočných a zábavných aplikácií. Bavte sa a nenechajte sa zdržovať neustálym zamŕzaním a padaním programov.

Kvalita, ktorá vám neprevetrá peňaženku
Celková vnútorná pamäť telefónu je 4 GB, možno ju ďalej rozšíriť pamäťovými kartami typu microSD. Nechýbajú konektory pre slúchadlá, pripojenie k USB a nevyhnutná bezdrôtová výbava v podobe Wi-Fi a rozhrania Bluetooth. Ak hľadáte elegantný prístroj s podporou dvoch SIM kariet, slušnou multimediálnou výbavou a za rozumnú cenu, vyberte si Samsung Galaxy S Duos 2 a rozhodne nebudete ľutovať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582) White Dual SIM.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií