Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy S2 (i9100) Ceramic White

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S2 (i9100) Ceramic White
4,6 21 hodnotení
Mobilný telefón 4.3 "480x800 Super AMOLED Plus, CPU Dual-Core 1,2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 2.3, česká verzia
Kód:  RS150b2 Produktové číslo:  GT-I9100RWAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S2 (i9100) Ceramic White

Krásne tenký, moderné a skvele vybavený telefón vybavený novým výkonným procesorom, špičkovým dotykovým displejom, operačným systémom Google Android a radom ďalších lákavých vlastností. Ponúka sa všetky predpokladané funkcie ako je telefonovanie aj videotelefonovanie, smskovanie aj mmskování, kvalitné fotografovanie, prehľadný a plnohodnotný internetový prístup, prehrávač multimédií, ale vďaka výbave operačného systému Google Android 2.3 nebude žiadny problém doplniť všetky potrebné aplikácie pre komfortné každodenné užívanie. Hravo si poradí is väčšinou používaných multimediálnych formátov.

SuperAMOLED displej sa môže pochváliť uhlopriečkou 4,3 palca, rozlíšením 800 x 480 bodov, skvelou citlivosťou na dotyky a veľmi dobrou čitateľnosťou za všetkých svetelných podmienok. O svižný chod operačného systému Android vo verzii 2.3 sa stará dvojjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz. Už v základe dobre vybavený operačný systém rozširuje telefón radom prídavných aplikácií, medzi ktoré patrí napr. Social Hub (integrácia kontaktov zo všetkých komunitných sietí, IM a e-mailov), prehliadača Layar Reality (interaktívne v spojení s fotoaparátom zobrazuje okolité body záujmu) alebo editor dokumentov ThinkFree. Mnoho ďalších programov je možné stiahnuť z internetu a nainštalovať.

Do ďalšej výbavy patrí natáčanie a prehrávanie videa vo Full HD kvalite s 8 Mpx fotoaparátom, 2 Mpx webová kamera, najnovšie rozhranie Bluetooth 3.0, podpora DLNA, WiFi pripojenie, GPS navigácia, špičkový multimediálny prehrávač, vydarený internetový prehliadač a mnohé ďalšie. Integrovaná technológia Swype umožňuje superrýchle písanie textu, pri ktorom napíšete až 40 slov za minútu. Všetkým týmto funkciám poskytuje dostatok energie akumulátor s kapacitou 1650 mAh, ktorá sľubuje až 750 hodín v pohotovostnom režime alebo viac ako 800 minút hovoru. To všetko a mnoho ďalšieho sa navyše výrobcovia podarilo uschovať do tela s hrúbkou len 8,5 mm.

Parametre a špecifikácie:

Podporované siete:
GSM 850/900/1800/1900 MHz
UMTS 850/900/1900/2100 MHz

Procesor:
Dual-Core s frekvenciou 1,2 GHz

Pamäť:
Vnútorná pamäť s kapacitou 16 GB
Pamäťové karty microSDHC (až 32 GB)

Displej:
Kapacitný dotykový displej s uhlopriečkou 4,3 "
Super AMOLED, rozlíšenie WVGA (480 x 800 bodov), 16 miliónov farieb

Fotoaparát:
Digitálny fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx a automatickým zaostrovaním
Rozlíšenie snímok: 2592 x 1944 bodov, video: 1080p, 30 s/s

Vybavenie:
aGPS navigácia, digitálny kompas, mapy
Webová kamera 2 Mpx
Akcelerometer
Pohybový senzor

Operačný systém:
Google Android 2.3

Rozhranie:
Bluetooth 3.0 (profil A2DP)
Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
USB 2.0
3,5 mm audio jack

Napájanie:
Li-Ion akumulátor s kapacitou 1650 mAh

Rozmery:
125,3 x 66,1 x 8,5 mm

Hmotnosť:
116 g

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 2.3 Gingerbread Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S2 (i9100) Ceramic White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S2 (i9100) Ceramic White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S2 (i9100) Ceramic White.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií