AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy S4 Active (i9295) Blue

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S4 Active (i9295) Blue
4,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1920x1080 TFT, procesor Quad-core 1.9 GHz Krait 300, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, microSD, microUSB, Android 4.2.2
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RS150u2 Produktové číslo:  GT-I9295ZBAETL Stránky výrobcu
Samsung Galaxy S4 Active (i9295) Blue 419,87 € Použité

Samsung Galaxy S4 Active (i9295) Blue

Samsung Galaxy S4 Active (i9295) Blue je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Mobilný telefón Samsung Galaxy S4 Active je výnimočný svojou vysokou odolnosťou. Spĺňa certifikáciu IP67, takže je dokonale odolný voči prachu a vlhkosti. Krycie sklíčko je vyrobené z Gorilla Glass 2, takže je tvrdšie a odolnejšie proti poškriabaniu. Telefón umožňuje dokonca aj fotografovanie a nahrávanie videa pod vodou. Nový režim Voda navyše optimalizuje snímanie pre nezvyklé podvodné prostredie.

Prijímajte hovory, prepínajte medzi skladbami pri počúvaní hudby, posúvajte obrázky pri ich prezeraní alebo surfujte na internete, bez toho aby ste sa museli dotýkať displeja. Funkcia Air Gesture sníma pohyby vašej ruky, takže stačí pred displejom prechádzať rukou. Všetko je tak oveľa rýchlejšie, jednoduchšie a pohodlnejšie. Pri umiestnení prsta nad zložkou s obrázkami v galérii uvidíte náhľad všetkých fotografií, bez toho aby ste zložku museli otvárať. Pozrite sa na hlavičku emailov alebo rýchlo vytočte telefónne čísla, to všetko jednoduchým prejdením ruky nad displejom. Dokonca vôbec nevadí, ak máte na rukách rukavice. Pri športovaní si tak nemusíte zložito dávať dole rukavicu, aby ste mohli prijať hovor alebo napísať textovú správu.
S telefónom Samsung Galaxy S4 Active nezostanete nikdy sami. Kedykoľvek budete vzdialení od vašich priateľov či rodiny, zostanete s nimi v kontakte, ako by stáli priamo vedľa vás. S aplikáciou ChatON zdieľajte presne to, čo práve vidíte na obrazovke a neuspokojte sa len s textovou konverzáciou. S funkciou Dual Video uvidíte všetko, čo vaši blízki práve robia a oni uvidia vás. Môžete tak dať najavo pocity, na ktoré by obyčajný text nestačil. Okrem vzdialenostnej borí nový Galaxy aj jazykovú bariéru. Stačí povedať vetu pre preloženie a telefón vám behom chvíľky zobrazí preklad. S telefónom Galaxy sa dostanete do celého sveta a na všetkých miestach sa budete cítiť ako doma.

Výkonný štvorjadrový procesor ponúka skvelý výkon pre hranie hier i prácu s najnáročnejšími aplikáciami. Zdatne mu sekundujú 2 GB operačnej pamäte a 16 GB úložného priestoru, ktorý môžete ešte ďalej rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC/SDXC. Výstup potom zobrazuje 5" displej s ohromujúcim rozlíšením Full HD, vďaka ktorému vám neunikne žiadny detail. Aby ste si všetok obsah mohli užívať naozaj bez obmedzenia, nesmie chýbať ani špičková vysokokapacitná batéria, ktorá sa postará o dostatočný prísun energie i pri dobrodružnom a aktívnom spôsobe života.

Aplikácia WatchON
premení razom váš telefón v praktický univerzálny diaľkový ovládač. Následne môžete prezerať programy podľa žánru, názvu alebo záujmov. Keď nie ste práve televízoru nablízko, stačí spustiť službu Samsung Hub pre prístup k filmom, zábavným reláciám, hudbe a elektronickým knihám - všetko na jednom mieste.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S4 Active (i9295) Blue
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií