Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black
4,8 232 hodnotení
Mobilný telefón 5.1 "1920x1080 Super AMOLED, procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) 2.5GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 16MPx, 4K video, GPS, WiFi ac, Bluetooth, NFC, LTE, microSD, micro USB, IP67, čítačka odtlačkov prstov, S Health, Li-Ion 2 800 mAh, Android 4.4 KitKat
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  RS151d1 Produktové číslo:  SM-G900FZKAETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black

Vlajková loď so všetkým

Dovoľujeme si vám predstaviť vlajkovú loď inteligentných telefónov Samsung Galaxy S5 - úplnú špičku vo všetkom, na čo pomyslíte, či už sa jedná o prepracovaný dizajn, beštiálne výkon či balíček zaujímavých funkcií pre každodenné použitie, medzi ktoré patrí napríklad snímač odtlačkov prstov alebo tepovej frekvencie. Tenké a ľahké prevedenie vylepšené perforovaným zadným krytom len podčiarkuje unikátnosť telefónu a navyše pridáva, u rady Galaxy S dosiaľ nevídanú, odolnosť proti prachu a vode. Vylepšenia sa tiež dočkala výdrž vďaka šetriacim funkciám a batériu s väčšou kapacitou. Samsung Galaxy S5 vás jednoducho neprestane nikdy prekvapovať.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zcela nová definice krásy

Úplne nová definícia krásy

Displej telefónu Galaxy S5 vám ponúkne ten najlepší možný vizuálny zážitok medzi smartphony na trhu. Jeho FullHD Super AMOLED displej totiž disponuje živými, jasnými a intenzívnymi farbami spoločne s neuveriteľnou mierou detailnosti. Vysokú kvalitu obrazu s výbornou čitateľnosťou si vďaka špičkovej technológii užijete aj na priamom slnečnom svetle a naopak tiež v tme dôjde k zníženiu jasu pre čo najmenšie namáhanie vašich očí.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pokročilá technologie displeje

Pokročilá technológia displeja však dovedie oveľa viac, než meniť aktuálnu úroveň jasu. Telefón dokáže analyzovať intenzitu okolitého svetla a obsah, na ktorý sa práve pozeráte, a automaticky upraví farebný rozsah, saturáciu a ostrosť displeja.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ultra-úsporný režim

Telefóny radu Galaxy S sú známe znížením spotreby energie pomocou funkcie Úsporný režim, čo by ste však povedali na Ultra-úsporný režim? Ten totiž dokáže prepnúť obrazovku do čiernobieleho režimu a vypne všetky nepotrebné aplikácie na pozadí, čím dosiahne dramatické úspory energie.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Váš prst je klíčem

Váš prst je kľúčom

Bezpečnosť je veľmi dôležitým faktom pri výbere telefónu a preto došlo k jej vylepšenia v podobe zabudovaného snímača odtlačkov prstov.

Jednoduchým prejdením prsta tak telefón odblokujete po jeho zapnutí a navyše možno u konkrétnych služieb ľahko a rýchlo vykonať bezpečnú autorizáciu, napríklad ku sťahovanie obsahu pomocou Samsung service už nie je potrebný kód, stačí len váš odtlačok.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Odolný vůči prachu i vodě

Odolný voči prachu i vode

Pot, dážď striekajúca voda, prach a piesok už váš telefón ohrozovať nebudú. Vďaka certifikácii IP67 zostane Galaxy S5 v bezpečí a plne funkčný aj pri hrubšom zaobchádzaní. Oproti predchádzajúcim generáciám sa tak v tomto smere ide o veľký krok dopredu.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bleskový internet

Bleskový internet

Prepojte sa s celým svetom pomocou 4G sietí (LTE), prípadne využite Wi-Fi signálu vo vašom okolí či domácnosti.

Galaxy S5 navyše disponuje prevratnou technológiou Download Booster, ktorá umožňuje využiť LTE (cat.4) a WiFi pripojenie simultánne, pričom dochádza až k 90% zrýchlenie celého procesu.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sportem ku zdraví

Športom ku zdraviu

Smartphone Galaxy S5 poskytuje veľa praktických aplikácií a funkcií, ktoré vám pomôžu umocniť interaktívny zážitok.

Galaxy S5 je prvý chytrý telefón so zabudovaným monitorom srdcového tepu - môžete si tak tepovú frekvenciu skontrolovať kedykoľvek a kdekoľvek a príslušne upraviť športové podmienky.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
S Health

S aplikáciou S Health zostanete v kondícii - sledujte svoje tréningy, denný príjem a hmotnosť a buďte fit. Aplikácia zvládne záznam trasy, rýchlosti, spálených kalórií a mnoho ďalšieho. Doslova ideálne je potom v kombinácii s inteligentnými hodinkami Gear 2 a náramkom Gear Fit.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rychlé ostření

Rýchle ostrenie

Zachytiť dôležité okamihy aj spontánne zážitky nebolo nikdy jednoduchšie - všetko výrazne uľahčuje zrýchlené automatické zaostrovanie aj široká škála možností úprav, filtrov a vlastných nastavení.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Funkce HDR

Funkcia HDR

Vďaka integrovanej technológii HDR získate ďaleko lepšie, jasnejšie a živšie zábery. Je jedno, či fotografujete alebo zaobstarávate videa v priamom protisvetle, zapnite HDR a telefón sa postará o výrazné vylepšenie záberov.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Selektivní ostření

Selektívne ostrenie

Zaostrite len na určitú časť záberu a nechajte všetko ostatné efektne rozmazať. Stačí dotykom vybrať fotografovaný objekt a výsledkom potom budú napríklad nádherné portrétne snímky.

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
70 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Koupil sem si novou paměťovou kartu MicroSD HC a zajímalo by me jestli Samsung galaxy S5 bude podporovat když je všude psáno MicroSD XC?

dobrý den měl o tento telefon zájem ale ta cena je tam dost přemrštěná.... není tam chyba? děkuji

Dobrý den Dá se tento mobilní telefon pojistit při nákupu? Klara

Do jaké míry je odolný vůči vodě?Je možné jej ponořit do určité hloubky na určitou dobu, či je jen odolný vůči stříkající vodě,kapkám deště?

Jakej je rozdil mezi SM-G900 a SM-G900F děkuji mám problem si vybrat mobil

V úvodním popisku uvádíte, že zvládá 4K video, ale v parametrech je uvedeno maximální rozlišení 1920 × 1080 - Full HD. Kde je tedy pravda?

Dobrý den. Mám dva dotazy k mobilnímu telefonu S5 (RS151d1). 1) Má opravdu FM rádio jak je uvedeno ve funkcích? 2) Pochází z České distribuce (případně z jaké)? Děkuji Zedník

Mam zaujem o novy MT Samsung Galaxy S5 G900 charcoal black (oficialna slovenska distribucia). Ten co ponukate pod kodom: RS151d1, je novy a je to oficialna slovenska distribucia? Dakujem MS.

Dobrý den, podporuje tento model paměťové karty o velikosti 128gb?

Můžete mi napsat co znamená "Použíté skladem" je zboží nějak poškozené,nebo to je zboží vrácené,reklamvané . Prostě co mohu od takovéhoto mobilu čekat. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií