Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800)
4,8 8 hodnotení
Tablet Exynos 5420 Octa-Core (4x 1.9 GHz + 4x 1.3 GHz), dotykový 10.5" 2560 x 1600 Super AMOLED, 3 GB RAM, interná pamäť 16 GB, microSD až 128 GB, WiFi ac, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 8MPx + 2.1MPx, microUSB, čítačka odtlačkov prstov, viac užívateľských účtov, batéria 7900 mAh, Google Android 4.4
Kód:  RS510i Produktové číslo:  SM-T800NTSAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800) Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800)

Jedinečný kúsok

Kórejská spoločnosť Samsung si vám dovoľuje predstaviť doteraz najviac našliapaný tablet vo svojej ponuke. Galaxy Tab S totiž predstavuje maximálnu výpočtovú silu ukrytú pod nádherným Super AMOLED panelom. Na uhlopriečke 10,5 palca si vychutnáte rozlíšenie 2560 x 1600 bodov a vďaka neuveriteľnému kontrastnému pomeru 100 000:1 uvidíte aj tie najjemnejšie detaily.

Displej so širokou škálou farieb

Bohatý, hlboký a farebný svet, ktorý vidíte vlastnými očami, sme preniesli do sveta, na ktorý sa môžete pozerať vo svojich rukách. V porovnaní s tabletmi vybavenými bežným displejom LCD s mierou reprodukcie farieb 73 % reprodukuje displej Super AMOLED farby, ktoré zodpovedajú až 94 % skutočných farieb v prírode, vďaka čomu si môžete videá, fotografie a ďalší obsah vychutnávať v úplne famóznych farbách.

Tenký a pekný dizajn

Aj napriek luxusným rozmerom displeja vás prekvapí príjemne nízka hmotnosť. Krásnych 298 gramov nepredstavuje žiadny problém aj pri dlhodobom používaní. Hrúbka sa zastavila na pozoruhodných 6,6 milimetroch. Na zadnej strane nechýba elegantný dierovaný vzor, ktorý je dokonale príjemný pri každom dotyku.

Bezpečnosť je veľmi dôležitým faktom pri výbere, a preto došlo k jej vylepšeniu v podobe zabudovaného snímača odtlačkov prstov.

Jednoduchým prejdením prsta tak tablet odblokujete po jeho zapnutí a navyše možno u konkrétnych služieb ľahko a rýchlo vykonať bezpečnú autorizáciu, napríklad na sťahovanie obsahu pomocou Samsung Services už nie je potrebný kód, stačí len váš otlačok.

Skutočný multitasking

Funkcia viac okien vám umožňuje ľahko vykonávať viac činností na jednej obrazovke. Môžete si napríklad prehliadať web behom sledovania videa alebo chatovania s priateľm. S režimom viac užívateľov sa môže do zábavy pustiť celá rodina. Každý má svoj účet, ktorý obsahuje všetky nastavenia aplikácií, rozvrhnutie plochy či súkromných poznámok.

Pohodové sprístupňovanie

Keď vo svojom telefóne a tabletu GALAXY Tab S nastavíte aplikáciu SideSync 3.0, môžete ľahko zobraziť obrazovku telefónu na tablete, prenášať dáta alebo kopírovať a vkladať text. Dokonca možno behom okamihu presmerovať hovory. Takéto riešenie má veľkú výhodu - telefón totiž nemusí byť priamo v dosahu Wi-Fi alebo Bluetooth tabletu a môže sa pokojne nachádzať ďaleko od vás, napriek tomu možno vybaviť všetky telefonáty.

Prémiový obsah

Vychutnajte si prémiový obsah zadarmo od renomovaných domácich aj svetových poskytovateľov a využite tak tablet Galaxy Tab S naplno ako pri práci, tak pri zábave. Denníky Blesk a Sport na 12 mesiacov, týždenník Reflex na 6 mesiacov, prístup do videotéky Ivio na štvrť roka, krásnych 50 GB na Dropxboxe, ale tiež extra prídavky do hier Asphalt 8 alebo Cut the Rope 2. Kompletný prehľad bonusového obsahu vám doslova vyrazí dych.

*Tento produkt disponuje 8-jadrovým procesorom Samsung Exynos 5 Octa so štyrmi jadrami ARM Cortex-A15 s taktom 1,9 GHz a štyrmi úspornými jadrami ARM Cortex-A7 s taktom 1,3 GHz

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.5 WiFi S Titanium Bronze (SM-T800). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.5 WiFi S Titanium Bronze (SM-T800). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií