AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Samsung HT-H5550

Zobraziť katalóg
Samsung HT-H5550
4,4 13 hodnotení
Domáce kino 5.1ch zvuk, 1000W, predné a zadné stĺpové reproduktory, Bluetooth, HDMI, optický vstup, WiFi, AllShare Play, Smart Hub 2013, webový prehliadač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WH866d6 Produktové číslo:  HT-H5550/EN Stránky výrobcu
Samsung HT-H5550 346,02 € Rozbalené

Samsung HT-H5550

Samsung HT-H5550 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Samsung predstavuje 5.1 systém Blu-ray 3D domáceho kina v podobe modelu HT-H5550 so zabudovanou Wi-Fi. Nielen že si s ním užijete kvalitný 5.1-priestorový zvuk a prehrá vám 3D obsah z diskov Blu-ray 3D, ale poskytne vám aj inteligentné funkcie Smart Hubu. Prehrávanie filmov je teda len začiatok. S týmto modelom si totiž užijete surfovanie na internete, hry, TV aplikácie a ďalšiu zábavu. Vydarený dizajn je potom len bonusom k zábave, ktorú HT-H5500 poskytuje.

Premeňte svoj televízor na Smart TV vďaka funkcionalite Smart Hub. Tá prináša webový prehliadač či prístup na sociálne siete. Facebook či videá z YouTube si môžete prezerať na veľkej obrazovke vášho televízora. Konektivita Bluetooth vám potom umožní bezdrôtovo streamovať váš audio obsah z ďalších zariadení. Pokiaľ teda máte v inteligentnom telefóne, notebooku či tabletu uložený svoj obľúbený koncert, počujete ho v reproduktoroch HT-H5500.

Pokiaľ tento prehrávač prepojíte s 3D televízorom, môžete sa tešiť na skvelé hollywoodske trháky v 3D alebo 2D vo Full HD kvalite. Vaše staré filmy či rozprávky vám potom pozdvihne na HD úroveň a vy si ich tak vychutnáte ešte lepšie, než ste ich doteraz poznali. AllShare vám potom umožňuje súbežne sledovať obsah na televízore a ďalšom zariadení, napríklad mobilnom telefóne. Vďaka zrkadleniu obsahu si tam môžete vychutnať videá, fotky a ďalší obsah na veľkej obrazovke so všetkými členmi rodiny či kamarátmi.

Skvelý zvuk vás potom ešte viac vtiahne do akčného deja či rozprávkového sveta. Celkový efektívny výstupný výkon súpravy totiž je 1000 W. Zostava je nielen výkonná, ale vďaka svojmu elegantnému vzhľadu dobre aj vyzerá. Zapadne do každého moderného interiéru.

Parametre a špecifikácia:

Typ prehrávača:
Domáce kino s Blu-ray prehrávačom
Počet kanálov: 5.1
Celkový výkon: 1000 W (RMS)

Všeobecná charakteristika:
Crystal Amplifier Plus
Power Bass
TV Sound On
Smart Hub 2013
Webový prehliadač
Integrované Wi-Fi
Wi-Fi Direct
Bluetooth
Screen Mirroring
NFC
Prevod audio CD na USB

Podporované disky:
3D Blu-ray
Blu-ray-Video
DVD-Video/DVD±R/DVD±RW
CD DA/CD-R/CD-RW
VCD 1.1

Tuner:
FM rádio tuner
Podpora RDS

Video funkcie:
BD profil 5.0
BD Wise
BD Live
Konverzia DVD do rozlíšenia až 1080p (UP-Scaling)

Formát dekódovania:
AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MP3, MKV, WMA, WMV (1/2/3/7/9), FLAC, JPEG, HD JPEG, AAC

Podporované zvukové formáty:
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24, DTS HD

Konektivita:
Anynet+ (HDMI-CEC)
DLNA
1 × konektor USB 2.0
1 × HDMI výstup (podpora ARC)
1 × analógový audio vstup
1 × optický vstup

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 73 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,5 W

Rozmery (Š x V x H):
Základná jednotka: 430 × 55 × 224 mm
Subwoofer: 170 × 350 × 287 mm
Predné/zadné reproduktory: 95 × 1113 × 74 mm
Stredový reproduktor: 227 × 95 × 74
Balenie: 87,6 × 35,7 × 41,6 cm

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung HT-H5550
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií