Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaPlus maličkosti sk

Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO

Zobraziť katalóg
Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO
4,8 501 hodnotení
Pamäťová karta čítanie až 48MB/s, UHS-I, pre mobilný telefón/tablet
Kód:  SASD013a Produktové číslo:  MB-MP32D/EU Stránky výrobcu

Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO

Rýchlosť, spoľahlivosť a odolnosť. Tým sa vyznačuje nová pamäťová karta EVO typu Micro SDHC od výrobcu Samsung s kapacitou 32 GB . Toto pamäťové médium je určené najmä do mobilných telefónov a tabletov pre ukladanie fotiek, videí, hudby či aplikácií. Obsah potom môžete preniesť medzi mobilnými telefónmi alebo zdieľať s priateľmi, rodinou či kolegami.

Zvládne to veľmi rýchlo . Jej rýchlosť ukladania a prenosu dát, vďaka rozhraniu UHS-I dosahuje veľmi slušných 48 MB/s . Napríklad 360 fotografií o veľkosti 8 MB za minútu. Ako už bolo spomenuté vyššie, pamäťové karty rady EVO sú veľmi odolné  a o svoje dáta sa nemusíte báť. Prežijú 24 hodín v morskej vode a odolajú extrémnym teplotám od -25 ° až do 85 ° Celzia . Vaše dáta budú v bezpečí pri prejdení letiskových röntgenov a odolné sú aj voči magnetom.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Pamäťová karta microSDHC

Rad:
EVO

Kapacita:
32 GB

Rozhranie:
UHS-I

Fyzické parametre:
Rozmery (Š x V x H): 15 x 11 x 1 mm
Hmotnosť: 0,5 g

Určenie:
Mobilný telefón, chytrý telefón, tablet atď

Výkon:
Rýchlosť až 48 MB/s
Speed \u200b\u200bClass: Úroveň 1, trieda 10

Prostredie:
Prevádzková teplota: -25 až 85 ° C
Výdrž: 10 000 cyklov pripojenia

Ocenenia:
EMC, FCC, CE, VCCI, NATA

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
48 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
48 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se tato karta použít i do go pro kamery a kamer podobného typu? Děkuji

Chcem reklamovať túto kartu, keďže po 9 mesiacoch prestala fungovať no keď chcem podať online žiadosť o reklamáciu tak mi to vypíše že nie je možné podať reklamáciu. Neviete prečo?

Bude karta kompatibilní se smartphonem Acer Liquid Z530? Děkuji!

Po rozbalení byla SD karta nefunční, při bližším ohledání jsem si všiml, že karta má stopu po přehnutí, já si však žádného poškození při instalaci karty nejsem vědom. Josef Köhler

Dobry den. Chcel by som sa prosim Vas spytat, ci je tato karta: https://www.alza.sk/samsung-micro-sdhc-32gb-class-10-evo-d1532642.htm kompatibilna so Samgun Galaxy S4 mini. Je to sice karta priamo od Samsungu a teda teoreticky by mala byt kompatibilna, no jeden zakaznik v recenzii upozornil na to, ze mal s nou problemy na Note 3. Dakujem

Diskusia a poradňa k Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO
Príslušenstvo pre Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MicroSDHC 32GB Class 10 EVO UHS-I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Micro 32GB SDHC Class 10 EVO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Micro 32GB SDHC Class 10 EVO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung micro 32GB SDHC Class 10 EVO.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií