Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung SL-M2070

Zobraziť katalóg
Samsung SL-M2070
4,7 221 hodnotení
Laserová tlačiareň čiernobiela, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, až 20 str./min, 1200 x 1200 dpi, CPU 600 MHz, 128 MB, LCD displej, USB 2.0
Kód:  PN072x1 Produktové číslo:  SS293D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-M2070


Multifunkčná tlačiareň 3 v 1

Vďaka flexibilite funkcií 3 v 1 vám multifunkčná tlačiareň Samsung M2070 pomôže zefektívniť pracovné postupy a zabezpečí, že tlačové operácie vo vašej kancelárii budú prebiehať tak efektívne, ako je to len možné. Tlačiareň M2070 ponúka funkcie tlače, kopírovania a skenovania, čím vám prináša potrebnú flexibilitu a umožňuje vám pracovať takmer bez obmedzenia.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Multifunkční tiskárna 3v1

Vysoká rýchlosť tlače

Rýchlejšia tlačiareň znamená rýchlejšie pracovné postupy. Vďaka procesoru s frekvenciou 600 MHz a 128 MB pamäti môžete tlačiť rýchlosťou až 20 strán za minútu.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dokonalá kvalita textu

Dokonalá kvalita textu a obrázkov pre vaše dokumenty

Tlačiareň M2070 vám pri tlači a skenovaní textu a obrázkov prináša brilantnú kvalitu. Rozlíšenie 1200 x 1200 dpi dosahuje zmenou veľkosti bodov a ich umiestnenia. Výsledkom je detailnejšia tlač s jemnejšími a ostrejšími obrázkami.


Jednoduché používanie a podpora jednoduchých riešení

Tlačiareň SL-M2070 je navrhnutá tak, aby zaistila jednoduché a intuitívne používanie, čím šetrí váš drahocenný čas a námahu. Tlačiareň disponuje aj podporou softvéru, ktorého cieľom je umožniť vám získať kontrolu nad výtlačkami tak, aby ich kvalita bola vyššia ako kedykoľvek predtým.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snadné použití

Doplňujúce informácie:

Spotrebný materiál:
Výťažnosť spotrebného materiálu: priemerná kapacita tonerovej kazety 1000 štandardných strán (dodáva sa so základným tonerom s výťažnosťou 500 strán)

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
8,33 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
10 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
253 mm Hotovo!
Hĺbka
359,6 mm Hotovo!
Šírka
406 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Důrazně nedoporučuji kupovat, výrobce ani po pěti letech co ji mám, nebyl schopný dodat funkční driver pro scanování. Co se týče funkcí, je už taky zastaralá. Přeci jen ji mám 5 let. Funkce WIFI je nepoužitelná, nemá svůj tiskový server, takže se nedá dát na síť, funguje to tak, že tiskárna vysílá svoji WIFI s dosahem 3 m, kde k tisku je potřeba neaktuální a nefunkční software. Navíc se to samozřejmě koliduje s mojí domácí wifi sítí, takže se mi mobil připojuje sám na tu tiskárnu, tudíž nejde internet. Takže na WIFI rychle zapomeňte. Nyní je tiskárna nepoužitelná, nebere papíry a špiní je. Už je samozřejmě po záruce, takže ji hodím z okna sousedům na zahradu a do Samsungu už nikdy nepůjdu!

Je možne s touto tlačiarňou tlačiť aj na fóliu ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co vše obsahuje balení. je součástí i toner a propojovací kabel?

Dobry den, asi pred mesicem jsem koupil tuhle tiskarnu Samsung SL-M2070 a vse funguje, ale uz to ponas chce novy toner. Za tu dobu jsme udelali zhruba 100 kopii a mi jsme ji kupovali s tim, ze by ten toner mel vydrzet az 1000 vytisku. Dekuji za odpoved Ladislav Cihak

Dobrý den, je tiskárna kompatibilní s Applem?

Tiskárna Samsung SL-M2070 * obsahuje balení produktu i kabel pro připojení tiskárny k PC (USB 2.0)? * PC = Lenovo IdeaCentre H30-00 * pokud Ano, jak je dlouhý? * pokud Ne, jaký kabel (délka cca 2 m) si mám koupit - kód produktu? děkuji za rychlou odpověď - rád bych nakoupil ještě dnes

Uvažuji o této tiskárně.Ale protože tiskneme velmi nárazově (i s dvouměsíční pauzou),tak mě zajímá jestli nehrozí "zaschnutí" tiskárny.Tak jako u inkoustové.Jestli ano,tak jak se tomu vyhnout?

Dobrý den, k této nové tiskárně jsem si koupil i nový toner Samsung MLT-D111L. Na krabici od tiskárny je ale uvedeno "jen" MLT-D111S. Jsou tyto tonery až na výtěžnost navlas stejné? Vejde se mi do tiskárny i MLT-D111L? Resp. nenapíše mi tiskárna hlášku, že tento toner nepodporuje? Díky

Má tlačiareň manuálny podávač na obálky a hrubší papier? Ďakujem.

Dobrý den, dnes dorazila tato tiskárna /Samsung SL-M2070/ . Instalace z přiloženého cd bez problémů - zapojeno přes usb - v pc ukazuje tiskárnu v pořádku ale jakmile chci otestovat sken nebo tisk tak se jen objeví tato hláška /viz přiložený odkaz na screen/ Vše jsem znovu smazal, zkusil přeinstalovat i se staženým aktuálním ovladačem ale výsledek stejný. screen : Odkaz do neznáma Předem díky za jakoukoliv radu...

123...
Diskusia a poradňa k Samsung SL-M2070
Príslušenstvo pre Samsung SL-M2070 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-M2070. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SL-M2070.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií