Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SanDisk Micro SDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér

Zobraziť katalóg
SanDisk Micro SDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér
4,9 90 hodnotení
Pamäťová karta - rýchlosť čítania až 60 MB/s, Rescue Pro Deluxe aplikácie zadarmo
Kód:  DT807v5c Produktové číslo:  SDSDQXN-032G-G46A Stránky výrobcu
SanDisk Micro SDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér Predaj skončil

SanDisk Micro SDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér

Zlepšite výkon vášho inteligentného telefónu alebo tabletu so SanDiskom Micro SDHC 32GB Extreme Class 10. Perfektná voľba pre nadšencov inteligentných telefónov a všetkým užívateľom prináša rýchlejšiu prácu v aplikáciách, ktoré pracujú s dátami. S touto kartou máte zaručenú rýchlosť čítania až 60 MB/s a rýchlosť zápisu 40 MB/s. Vďaka Class 10 je vhodná na natáčanie Full HD videa. Karta je nárazuvzdorná, vodoodolná, odolná voči vysokej teplote a röntgenovému žiareniu. Tiež zvláda použitie v extrémnych teplotných podmienkach (od -25 °C do +85 °C).

Karta je dodávaná so softvérom RescuePRO Deluxe na jednoduchú obnovu dát. Tento softvér umožňuje ľahko obnoviť uložené súbory, ktoré boli nechtiac odstránené. Jednoducho pripojíte pamäťovú kartu do počítača pomocou priloženého SD adaptéru a program automaticky prehľadá kartu. Po nájdení stratených súborov ich uloží na váš pevný disk v počítači a to dokonca aj v prípade, že boli súbory odstránené pred niekoľkými mesiacmi.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
60 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
40 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
60 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
40 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SanDisk Micro SDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk MicroSDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme Micro 32GB SDHC Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme Micro 32GB SDHC Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk MicroSDHC 32GB Extreme UHS-I (U3) + SD adaptér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií