Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

SanDisk Standard 64GB

Zobraziť katalóg
SanDisk Standard 64GB
4,6 26 hodnotení
SSD disk 2.5 ", SATA III, MLC, čítanie až 475MB/s, zápis až 200MB/s
Kód:  JV0146 Produktové číslo:  SDSSDP-064G-G25

SanDisk Standard 64GB

Rýchly SSD disk od spoločnosti SanDisk predstavuje značné a spoľahlivé zrýchlenie vášho počítača za viac ako rozumnú cenu. Vďaka prevratnej architektúre solid state od celosvetového lídra v oblasti pamäťových zariadení vynikajú SSD disky SanDisk oveľa vyššou spoľahlivosťou a spotrebúvajú neporovnateľne menej energie než klasické grilovacie disky. Práca s počítačom  bude oveľa efektívnejšou a  zábavnejšou.



Výhody SSD disku

  • Mnohonásobne rýchlejší ako klasický disk so 7200 RPM
  • Absencia akýchkoľvek pohyblivých častí
  • Ekologickejšia prevádzka vďaka nižšej spotrebe
  • Neporovnateľne kratšia doba odozvy
  • Vysoká spoľahlivosť

Zrýchlenie celého počítača


Vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam ako pre čítanie, tak pre zápis dokáže SSD disk naplno odkryť potenciál vášho počítača. Dostane sa vám rýchlejšieho štartu systému, takmer okamžitému spúšťaniu aplikácií aj vyššieho počtu FPS v niektorých hrách. Oveľa nižšia je tiež prístupová doba, vďaka ktorej disk k jednotlivým súborom pristupuje znateľne rýchlejšie.

Spoľahlivá prevádzka


Na rozdiel od klasických plotnových diskov neobsahujú SSD disky žiadne pohyblivé prvky. Nie sú preto toľko náchylné na poškodenie a odolávajú aj oveľa väčším otrasom, vyšším teplotám i vibráciám. Napriek tomu však podľahli prísnemu testovaniu, z ktorého vyplynula ich extrémne dlhá životnosť. Vaše dáta tak zostanú vždy v bezpečí.



Ekologická prevádzka


Pre zápis aj čítanie spotrebováva disk minimum energie a vďaka tomu, sa toľko nezahrieva. Okrem umiestnenia do klasických počítačov sa skvele hodí aj do notebookov a ultrabookov, kde sa každý watt i gram počítajú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SanDisk Standard 64GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Standard 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Standard 64 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Standard 64 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk Standard 64GB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií