Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SCYTHE HDD Ita Kaze

Zobraziť katalóg
SCYTHE HDD Ita Kaze
4,6 104 hodnotení
Chladič pevného disku čierny
Kód:  CT262f Produktové číslo:  SCIT-1000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCYTHE HDD Ita Kaze

Praktický tenký a tichý ventilátorový chladič pre 3,5'' pevné disky, ktoré sa príliš hrejú. Je výhodne navrhnutý tak, aby ste ho mohli prichytiť na spodnú časť disku s elektronikou, ktorá sa hreje najviac. Vďaka tomu uľaví disku, ktorý by nevhodne vysokými teplotami trpel a ktorému tak zníži riziko havárie. Hoci má ventilátor tisíc otáčok za minútu, nie je ho takmer počuť. Inštalácia je veľmi jednoduchá a v balení je pripravený kábel s redukciou z napájacieho molexu na trojpinový konektor, ktorým sa ventilátor napája.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilné pevné disky:
3,5''

Ventilátor:
Rozmery: 100 x 100 x 12 mm
Otáčky: 1000 ot./ min
Hlučnosť: 14,5 dBA
Prietok vzduchu: 15,88 m3/h (15,23 CFM)
Napájanie: 12 V, 0,09 A
Ložiská: klzné
MTBF: 30 000 hodín

Konektor:
3-pinový (vhodná redukcia súčasťou balenia)
30 cm kábel

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Rozmery:
126 x 102 x 14 mm

Poznámka:
» Všetky chladiče na HDD

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude možné toto chladenie prepojiť s diskom -Seagate Barracuda 3TB 7200-? Do PC chaseky -Phanteks Eclipse P400S Tempered čierno-červená-? Za odpoveď predom ďakujem.

Bude možné toto chladenie spoločne s HDD diskom zapojiť do tohoto PC -Alza GameBox GTX1080ti-? Za odpoveď predom ďakujem

Je možné tento chladič přišroubovat na teno typ HDD? Odkaz do neznáma Zkoušel jen na tento typ HDD přišroubovat jiné chladiče, ale má jinou rozteč dírek pro přišroubování než jiné HDD. Přesně 76,2 mm. Jaká je rozteč u tohoto chladiče. Děkuji.

Diskusia a poradňa k SCYTHE HDD Ita Kaze
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCYTHE HDD Ita Kaze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scythe Ita Kaze HDD Kühler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scythe Ita Kaze HDD Kühler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ita Kaze HDD SCYTHE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií