AD homeoffice AD homeoffice

Sencor Element 7D002 WHITE

Zobraziť katalóg
Sencor Element 7D002 WHITE
5 1 hodnotení
Tablet - Dotykový 7" 800x480 LCD, CPU 1.0GHz Dual-core, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, WiFi, Webkamera, microSDHC slot, microUSB, Google Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RF007b4 Produktové číslo:  8590669137527 Stránky výrobcu
Sencor Element 7D002 WHITE Predaj skončil

Sencor Element 7D002 WHITE

Tablet Sencor Element 7D002 je ideálnym chytrým zariadením za bezkonkurenčnú cenu pre každého. Prístroj je vyvedený v nadčasovom bielom prevedení, takže vždy pôsobí elegantne. Zariadenie pracuje na platforme Android 4.2 Jelly Bean. Viac miesta znamená viac zábavy a so 7'' IPS displejom s až 5dotykovým ovládaním je o miesto viac než dobre postarané. Od hrania hier cez sledovanie videí až po surfovanie na internete - zo všetkého budete mať ďaleko viac vďaka jasnému a ostrému obrazu.

Všetok obsah tabletu zdieľajte ľahko a rýchlo vďaka integrovanému Wi-Fi prijímaču, ktorý podporuje štandardy 802.11b/g/n. Nalaďte si svoju obľúbenú rádio stanicu a ponorte sa do sveta audio zábavy. Ak vám nestačí repertoár českého éteru, stačí pustiť si svoju vlastnú hudbu, ktorú môžete nosiť všetku so sebou. Nič vás totiž vďaka integrovanej (4 GB) a rozšíriteľnej pamäti (microSD - až 32 GB) nebude držať pri zemi - audio, video, dokumenty, všetko pohodlne na jednom mieste a vždy po ruke!

Prístroj je poháňaný 2jádrovým procesorom Rockchip s frekvenciou 1 GHz a 512MB operačnou pamäťou DD3. Do výbavy patrí aj pohybový senzor. Základné štartovacie aplikácie sú už súčasťou výbavy tabletu. Ak však zatúžite po ďalších aplikáciách, nie je problém - v obchode Google Play si vyberie naozaj každý.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element 7D002 WHITE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element 7D002 WHITE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element 7D002 WHITE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií