Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sencor Element Dual-Sim (P500) černý

Zobraziť katalóg
Sencor Element Dual-Sim (P500) černý
Mobilný telefón 5 "1280x720 TFT IPS, Snapdragon MSM 8225Q Quad-Core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Micro SDHC, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1
Kód:  RC402b Produktové číslo:  8590669138616 Stránky výrobcu

Sencor Element Dual-Sim (P500) černý

Sencor Element P500 je výkonný smartphone s vyváženým pomerom cena/výkon. Navyše sa jedná o trendy telefón v nadčasovom čiernom prevedení, ktorý sa presne hodí k vašej osobnosti. Vďaka kompaktným rozmerom určite nebude prekážať v žiadnej vrecku či kabelke a vybrúsený dizajn vždy zaujme okolia. Sloty na dve SIM karty garantujú, že budete vždy na príjme. O výkon a plynulý chod sa stará 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon a 1GB operačná pamäť.

Aby ste si naozaj naplno užili možnosťou chytrých telefónov, disponuje zariadenie 5palcovým IPS displejom s oslňujúcim HD rozlíšenie. Od hrania hier cez sledovanie videí až po surfovaní na internete - zo všetkého budete mať ďaleko viac vďaka jasnému a ostrému obrazu. Veľkú obrazovku využijete pre robenie snímok s 8mpx fotoaparátom s funkciou autofokus. Pre videohovory je určený predný 2MPx fotoaparát.

Fotografie, dokumenty a všetko, čo sa vám zapáči, zdieľajte ľahko a rýchlo vďaka podpore 3G siete či integrovanému Wi-Fi prijímači. Na cestách vám vždy pomôže nájsť sa integrovaný GPS senzor. Nalaďte si svoju obľúbenú rádio stanicu alebo sa ponorte do sveta audiovizuálnej zábavy. Všetko môžete nosiť so sebou - nič vás totiž vďaka rozšíriteľné pamäti (microSD - až 32 GB) Nebude držať pri zemi - audio, video, dokumenty, všetko pohodlne so sebou na jednom mieste. Filtre, hry a ďalšie obľúbené aplikácie ľahko stiahnete z Google Play.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element Dual-Sim (P500) černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element Dual-Sim (P500) černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element Dual-Sim (P500) černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií