AD homeoffice Premium Week Samsung

Sencor SRD 250

Zobraziť katalóg
Sencor SRD 250
4,5 4 hodnotení
Rádio odolné vyhotovenie, USB/MP3, FM/MW prijímač, USB konektor, Aux vstup, 3W RMS, napájanie sieť/batérie
Kód:  GK723b5 Produktové číslo:  SRD 250 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SRD 250

Prenosné rádio, ktoré je možné napájať prostredníctvom batérií aj sieťového adaptéra. Je vyrobený vo veľmi odolnom vyhotovení, ide preto o ideálny prístroj do práce, dielne, na chalupu či na iné miesta, kde nie je dostupný zdroj elektrickej energie a kde sa môžete stretnúť s trochu ostrejšími podmienkami. O ozvučenie sa stará reproduktor s výkonom 3 W. Výhodou tohto modelu je tiež možnosť pripojenia USB disku a počúvanie vašej obľúbenej hudby z týchto médií vo formáte MP3. K dispozícii má tiež AUX vstup. Rádio obsahuje gumové prvky ako ochranu proti pádu z malých výšok okolo 1 metra.

Parametre a špecifikácia:

Zvuk:
Výstupný výkon: 3W (RMS)

Možnosti pripojenia:
USB a AUX vstup

Napájanie:
4 x 1,5 V batéria typ C alebo UM-2

Ďalšie informácie:
Analógový FM/MW prijímač
FM: 88-108 MHz
MW: 540-1600kHz
FM anténa
sieťový zdroj DC 6 V/600 mA

Rozmery:
172 x 242 x 180 mm

Hmotnosť:
2,3 kg

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SRD 250 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SRD 250. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SRD 250.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií