AD homeoffice PET

Sennheiser CX 685 Sports

Zobraziť katalóg
Sennheiser CX 685 Sports
4,4 8 hodnotení
Slúchadlá miniatúrne do uší, športové vyhotovenie Adidas
Kód:  JM096k4 Produktové číslo:  CX 685 Sports Stránky výrobcu
Sennheiser CX 685 Sports Predaj skončil

Sennheiser CX 685 Sports

Dokonalé miniatúrne športové slúchadlá, na ktorých výrobe sa podieľali firmy Sennheiser a Adidas. Sú navrhnuté zvlášť na športové použitie.Tieto slúchadlá sú navrhnuté a vyskúšané pre veľkú záťaž. Namáhané časti slúchadiel sú vyrobené z vysoko pružného pohlcujúceho materiálu a kábel je vystužený kevlarom. Slúchadlá sú vďaka tomu celkovo vysoko odolné a pevné. Aj v najťažších podmienkach pri teplote -10 °C fungujú tieto slúchadlá bezchybne a udržiavajú si svoju pružnosť.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser CX 685 Sports
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser CX 685 Sports. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser CX 685 Sports. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser CX 685 Sports. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser CX 685 Sports.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií