Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser MX 170

Zobraziť katalóg
Sennheiser MX 170
4,5 52 hodnotení
Slúchadlá miniatúrne do uší, 22-20000 Hz, 14 g
Kód:  JM082b Produktové číslo:  MX 170black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MX 170

Jednoduché slúchadlá Sennheiser MX 170 sú ideálnou náhradou dodávaných slúchadiel lacných MP3 prehrávačov. Podstatne zlepšia zvukový výstup a zároveň nie sú príliš drahé. Využijete ich v mestskom prostredí či pri cestovaní v dopravných prostriedkoch. Na to, že ide o kompaktné slúchadlá do uší, poskytujú pomerne dynamický zvuk s množstvom nízkych kmitočtov. Iste budú oceňované najmä u športovo založených používateľov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser MX 170 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MX 170. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 170. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 170. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MX 170.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií