Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Sharp XL-HF202PHBK čierna

Zobraziť katalóg
Sharp XL-HF202PHBK čierna
Mikrosystém CD/MP3/WMA, Bluetooth, NFC, FM rádio s RDS, 40 predvolieb, 2x 50W (RMS), dokovacia stanica pre iPad/iPhone, USB vstup, EQ, X-Bass, LCD displej, 2-pásmové repro s tweeterom
Kód:  WZ985c6e Produktové číslo:  XLHF202PHBK Stránky výrobcu
Sharp XL-HF202PHBK čierna Predaj skončil

Sharp XL-HF202PHBK čierna

Ak hľadáte mikrosystém, ktorý vám ponúkne výborný zvuk a jednoduché ovládanie pomocou Bluetooth a NFC, potom je pre vás zaručene tou pravou voľbou mikrosystém Sharp XL-HF202PHBK , Ktorý sa svojím výkonom 2 x 50 W rozhodne predčí všetky vaše očakávania. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a vo všetkých jeho častiach sa odráža precízne dielenské spracovanie. Pomocou bezdrôtových funkcií môžete ľahko, rýchlo a hlavne bezdrôtovo prenášať hudbu z telefónu (tabletu) iPhone, či prístroje s Androidom.

Na hornej strane mikrosystému je umiestnený Lightning konektor pre pripojenie iPhone alebo iPodu. Pribalená je tiež dokovacia kolíska pre iPad. Iné MP3 prehrávače alebo USB flash disk je možné samozrejme pripojiť cez USB, Či audio vstup. K dispozícii je vám tiež jednotka CD-ROM a FM rádio tuner s RDS.Vysoko kvalitný 2-pásmové reprosústavy s 2,5 cm výškovým reproduktorom a 12 cm basovým reproduktorom sa pripájajú pomocou skrutkovacích terminálov.

To všetko vo veľmi moderným a elegantným čiernom prevedení.

Parametre a špecifikácie

Tuner:

Tuner FM s RDS a 40 predvoľbami

Reproduktory:

2-pásmové reproduktory s kužeľovými výškovými reproduktormi
100 W (2 x 50 W) výstupný výkon RMS

Vstupné konektory:

Konektory Line in, USB, slúchadlový (3,5 jack), RCA (subwoofer), video
iPad/iPhone/iPod dock a USB vstup

Funkcie:

Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth a NFC
prehráva CD/CD-MP3/-WMA

Rozmery a hmotnosť:

Rozmery hlavnej jednotky 215x96x335 mm
Rozmery reproduktorov 148x262x203 mm
Hmotnosť 7,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharp XL-HF202PHBK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp XL-HF202PHBK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp XL-HF202PHBK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp XL-HF202PHBK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharp XL-HF202PHBK černá.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií