Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SilverStone NB05B čierny

Zobraziť katalóg
SilverStone NB05B čierny
Dokovacia stanica pre NTB do 17", 290mm ventilátor, 3x USB port, RJ45
Kód:  UBH002a Produktové číslo:  SST-NB05B

SilverStone NB05B čierny

Multifunkčný podstavec pod notebooky SilverStone NB05B obmedzuje problémy s prehrievaním a navyše pomôže odstrániť spleť káblov na vašom stole. Podstavec je kompatibilný s väčšinou notebookov až do veľkosti 17 palcov. Tichý ventilátor zefektívňuje chladenie a zabraňuje tak nadmernému zahrievaniu jednotlivých komponentov. Integrovaný USB 3.0 hub umožní pripojenie periférií k vášmu notebooku. Pre ultrabooky bez ethernetového portu je určená zásuvka RJ-45, pomocou ktorej ľahko počítač pripojíte do domácej alebo firemnej siete.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Chladiaci podstavec pod notebooky

Porty:
3x USB 3.0 (na zariadenia)
1x USB micro B (hosť)
1x RJ-45 (ethernet)
1x DC-IN na externý adaptér (voliteľné)

Otáčky ventilátora:
1250 ot./min.

Hlučnosť:
25 dBA

Materiál:
Plast

Farba:
Čierna

Rozmery (Š x H x V):
370 x 123,66 x 46 mm
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Max. podporovaná uhlopriečka notebooku
17" Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!
Počet USB portov
3 × Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Typ chladenia
Aktívne Hotovo!

Určenie

Max. podporovaná uhlopriečka notebooku
17" Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie
USB Hotovo!
Počet USB portov
3 × Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Chladenie

Typ chladenia
Aktívne Hotovo!
Počet ventilátorov
1 × Hotovo!
Priemer ventilátora
290 mm Hotovo!
Max. otáčky ventilátora
1 250 RPM Hotovo!
Max. hlučnosť ventilátora
25 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
370 mm Hotovo!
Výška
46 mm Hotovo!
Hĺbka
123 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Docela by mě zajímalo, kde je ten 290mm ventilátor. Spíš si myslím, že se jedná o ventilátory 2x90mm (jestli tam vůbec něco takového je).

Dobrý deň, táto dokovacia stanica sa napája aj do elektrickej siete? Aké má pripojenie (port , USB, USB-C), pre pripojenie do PC? Ďakujem.

Sháním nějaké kvalitní a výkonné chladicí zařízení k notebooku, Hernímu notebooku. Vyhovuje toto zboží? Nebo by jste doporučil jiné? Děkuji.

Diskusia a poradňa k SilverStone NB05B čierny
Príslušenstvo pre SilverStone NB05B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone NB05B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone NB05B černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone NB05B černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone NB05B fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií