AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony CyberShot DSC-TF1R červený

Zobraziť katalóg
Sony CyberShot DSC-TF1R červený
Digitálny fotoaparát CCD 16.1 Mpx, 4x optický zoom, 2.7 "LCD, Li-Ion, SD/SDHC/Memory Stick Micro, HD video, odolný proti vode, prachu a mrazu
Kód:  OS131e1 Produktové číslo:  DSCTF1R.CE3 Stránky výrobcu
Sony CyberShot DSC-TF1R červený Predaj skončil

Sony CyberShot DSC-TF1R červený


Kompaktný fotoaparát SONY DSC je pripravený vstúpiť do miest, kam si ostatné prístroje len tak netrúfnu. Dokáže zachytávať snímky vo veľmi vysokom rozlíšení 16,1 megapixelov a natáčať video v detailnom HD rozlíšení. Vezmite si ho so sebou na akúkoľvek akciu a to aj do tých najextrémnejších podmienok . Vďaka vodotesnosti, odolnosti proti prachu, proti otrasom aj proti mrazu sa z neho stáva ten správny spoločník pre zdokumentovanie tých najšialenejších dobrodružstiev. Buďte si istí, že vždy všetko zachytí maximálne ostro vďaka optickej stabilizácii a nie je tak problém vziať ho na bicykel alebo fotiť nádherné scenérie pri jazde autom.

Odolný prakticky proti všetkému


Fotoaparát SONY DSC je pripravený odolávať takmer všetkým nepriaznivým vplyvom okolia. Neprepustí do seba vodu ani prach . V kľude môžete zostať, aj keď s fotoaparátom budú lietať vaše deti na záhrade, neublíži mu ani nechcené pády na zem. V mrazivých dňoch bude tiež vždy pripravený zachytávať svet okolo vás, skrátka ho takmer žiadna situácia nezastaví ani nezničí a stane sa vašim partnerom vo všetkých aktívnych životných udalostiach. Pôjde s vami kamkoľvek, aby robil kvalitné 16,1 megapixelové fotografie a natáčal kvalitné HD videá.

Viac detailov, viac možností


Vďaka špičkovému Super HAD CCD obrazovému snímaču budete vždy vytvárať fotografie s vysokým rozlíšením a množstvom živých farieb. Viac pixelov znamená lepšie možnosti pre následné úpravy fotografií, ako je napríklad priblíženie v programoch na úpravu fotografií bez výraznej straty na detailnosti. K dispozícii máte tiež štvornásobný optický zoom, ktorý vám umožní priblížiť si vzdialené objekty, bez toho aby ste museli urobiť jediný krok. Jednoducho perfektná voľba pre všetky vaše vonkajšie či podvodné dobrodružstvo.

Kompaktná videokamera


Iste ste sa niekedy dostali do situácie, kedy bežná fotografia zážitok nedokáže dostatočne zvečniť a potrebovali by ste mať po ruke ešte digitálnu videokameru. Fotoaparát SONY DSC dokáže nahrávať úžasné videosekvencie vo vysokom HD rozlíšení a perfektne tak nahrádza kameru (nahrávanie prebieha v 29 minútových segmentoch). V móde AVI 720p budete nahrávať videá s rozlíšením 1280 x 720 pixelov as rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Výsledné klipy sú perfektné pre okamžité uploadovanie na sociálne siete alebo na video portál Youtube.

Ostré snímky v každej situácii


Zachyťte všetky snímky s maximálnou ostrosťou , Aj keď sa vám budú triasť ruky, alebo sa budete pri fotení pohybovať. Fotoaparát je vybavený pokročilú optickou stabilizáciou, ktorá sa postará o maximálnu ostrosť všetkých snímok za každých okolností. Nech sa budete pri fotení pohybovať, alebo nedokážete fotoaparát pri viacnásobnom zoomu udržať pevne, snímky budú vždy vyzerať perfektne ostro. Nič vám teda nebráni nasadiť potápačskú výbavu, skočiť do vody a zachytávať podmorský svet okolo vás v pohybe.

Panoramatické fotografie


Úžasné zábery krajiny a mestských scén teraz môžete zaobstarať tak jednoducho. Stačí jediný stisk tlačidla a následne posúvať fotoaparát z jednej strany na druhú (alebo hore a dole). Fotoaparát ihneď automaticky pospája sérii záberov nasnímaných vysokou rýchlosťou a vytvorí jeden úplný panoramatický záber s rozsahom až 360 ° . Nedovoľte, aby vám zo záberu čokoľvek uniklo a zachyťte si vaše jedinečné okamihy presne tak, ako sa odohrali v skutočnosti.

Jednoduché pridanie efektov


Editujte fotografie a vylepšite je množstvom zaujímavých efektov , Aby ste dosiahli čo najatraktívnejších výsledkov. Vylepšite tón pleti, odstráňte lesk, vybieľte zuby a pridajte ďalšie efekty priamo vo fotoaparáte. Ak máte radi retro fotografie, budete milovať funkciu "Fotoaparát na hranie" , Ktorá dodá vašim fotografiám očarujúce atmosféru. Transformujte obyčajné fotografie do farebných umeleckých diel s funkciou "Pop Color" . Všetko je jednoduché a výsledky sú proste ohromujúci.

Parametre a špecifikácie:

Obrazový snímač:
Typ: Super HAD CCD
Veľkosť: 1/2, 3 "
Rozlíšenie snímača: 16,1 Mpx (efektívna)

Objektív :
Optický zoom : 4x
Ohnisková vzdialenosť : 4,43 - 17,7 mm (ekv. 35 mm: 25 - 100 mm)
Maximálna clona : F/3,6 - 4,7

Digitálny zoom :
Zväčšovacie faktor: 4x
Zoom s orezom: 28x (fotografie veľkosti 640x480)

Displej:
Typ: ClearPhoto TFT LCD
Veľkosť: 2,7 "(6,7 cm)
Rozlíšenie: 460 800 bodov
Automatické monitorovanie jasu

Rozmery fotografie:
16 Mpx, 4608 x 3456 pixelov
16:9, 4608 x 2592 pixelov
10 Mpx, 3648 x 2736 pixelov
5 Mpx, 2592 x 1944 pixelov
16:9, 1920 x 1080 pixelov
VGA; 640 x 480 pixelov

Video:
HD: 1280 x 720 pixelov, 30 snímok za sekundu
VGA: 640 x 480 pixelov, 30 snímok za sekundu
QVGA: 320 x 240 pixelov, 30 snímok za sekundu

Zaostrenie:
Automatické
Oblasti: Viacbodové meranie, meranie na stred

Rýchlosť uzávierky:
1/4 - 1/2000 s (automatická)
2 - 1/2000 s (programová automatika)

Expozícia:
Kontrola: ± 2,0 EV, v krokoch po 1/3 EV
Citlivosť ISO: 100 - 800

Vyváženie bielej:
Režimy: Automaticky, Denné svetlo, Tieň, Zamračené, Žiarivka so studeným svetlom, Žiarivka s teplým svetlom, Žiarivka s denným svetlom, Žiarovka, Blesk, Pod vodou 1-2
Meranie osvetlenia: Viacbodové, Na stred, Bodové

Voľba scény:
Mäkký záber, Mäkké tóny pleti, Nočný portrét, Nočná scéna, Vysoká citlivosť, Fotografovanie z ruky za šera, Pláž, Sneh, Gurmán, Domáce zviera, Príroda, Pod vodou

Obrazové efekty:
Fotoaparát na hranie, Pop Color, Partial Color, Mäkký High-key
Panoramatický záber

Stabilizácia obrazu:
Optická stabilizácia SteadyShot

Blesk:
Režimy: Automaticky/Zapnutý blesk/Vypnutý blesk/Zdokonalený blesk
Dosah: až 3,9 m (automaticky), až 8 m (ISO 3200)
Redukcia červených očí

Záznamové média:
Pamäťové karty: Memory Stick Micro (M2), microSD/SDHC

Rozhranie:
HDMI
Viacúčelové A/V a USB
Hi-Speed \u200b\u200bUSB (USB 2.0)

Napájanie:
Typ: Li-Ion akumulátor
Označenie: NP-BN
Výdrž batérie: 200 snímok/95 minút nahrávania

Ďalšie funkcie:
DPOF (Digital Print Order format)
DCF (Design rule for Camera File)
PIM (Print Image Matching)

Rozmery (Š x V x H):
102,4 x 62 x 22,7 mm

Hmotnosť:
109 g

Farebné prevedenie:
Červené

Obsah balenia:
Nabíjateľná batéria (NP-BN)
Napájací adaptér AC-UB10/UB10B
Univerzálny USB kábel
Pútko na zápästie
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!
Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
1,96 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
100 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,6 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/4,7 Hotovo!
Optický zoom
4 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
200 snímok Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CyberShot DSC-TF1R červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CyberShot DSC-TF1R červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-TF1R červený. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-TF1R červený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CyberShot DSC-TF1R červený.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií