AD elektro Motorola EDGE 50

Sony MDR-ZX600 červená

Zobraziť katalóg
Sony MDR-ZX600 červená
4,6 28 hodnotení
Slúchadlá uzavretá, 6-25000Hz, 40mm meniče, odolný plochý kábel 1.2m, pozlátený jack 3.5mm
Kód:  RO967g4 Produktové číslo:  MDRZX600R.AE Stránky výrobcu

Sony MDR-ZX600 červená

Slúchadlá Sony MDR-ZX600 sú určené pre všetkých užívateľov, ktorí potrebujú cestovať s hudbou. Sú navrhnuté tak, aby z vašich prehrávačov MP3 dostala to najlepšie, kamkoľvek pôjdete. Sú pohodlná a ľahká a zaručujú zvuk štúdiovej kvality. Rovnako ako bohaté čisté tóny za všetkých okolností as maximálnym užívateľským komfortom.

Výrazný zvuk, rýdzi štýl


Náhlavná slúchadlá Sony MDR-ZX600 vás svojím hliníkovým povrchom a 40mm neodymovými reproduktory okamžite osloví. Kábel a vnútorné polstrovanie sa dodáva v niekoľkých žiarivých farbách, takže si môžete zvoliť model, ktorý bude presne ladiť vášmu štýlu každý deň.


Veľké 40mm meniče s neodymovými magnetmi


Užite si vynikajúcu reprodukciu zvuku zakaždým. Veľké 40mm meniče zaisťujú správny vzťah medzi tuhosťou a odozvou pre vyváženú reprodukciu hudby. Neodymové magnety sa zase starajú o silné basy, rovnako ako jasné stredné a vysoké frekvencie.


Plochý kábel zamedzuje zamotávaniu


Nenechajte si pokaziť počúvanie zamotanými káble. Odolné prívodné káble s plochou konštrukciou efektívne eliminujú zašmodrchávání a navyšujú tak životnosť slúchadiel. Navyše skvele vyzerajú a dopĺňajú tak efektný dizajn slúchadiel.
Kľúčové prvky:
  • Prepadnite rytmu- S výkonnými 40mm neodymovými reproduktormi budete počuť hudbu presne tak, ako ju autor zamýšľal.
  • Či už ide o hlboké basy alebo precítené vokály- Pri výkone 104 decibelov na miliwattov (dB/mW) a rozsahu 6 až 25 000 Hz sa vám nestane, že by ste pri nejakom nastavení hlasitosti nepočuli len a len ten najdokonalejší zvuk.
  • Vaše skladby so silným detailným zvukom- Maximálny príkon 1000 mW znamená, že tieto slúchadlá zvládnu aj ten najvýkonnejší záznam Hi-Fi.
  • Kábel o dĺžke 1,2 m vás nebude držať skrátka- Pripojte ich k systému Hi-Fi alebo do prehrávača mp3 v batohu - kábel dlhý 1,2 m vám vystačí v každej situácii.
  • Ukážte, že máte štýl- Jemný hliníkový povrch a výber farieb vám umožnia vybrať si štýl, ktorý chcete.
  • Už žiadne zamotané káble- Plochý kábel so nezamotáva, takže sa vám slúchadlá nezauzľuje.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony MDR-ZX600 červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-ZX600 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-ZX600 červená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-ZX600 červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-ZX600 červená.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií