Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5

Zobraziť katalóg
Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5
4,7 28 hodnotení
Herná konzola HDD, Blu-ray, gamepad, HDMI, Dual-Shock 3
Kód:  MS003g3 Produktové číslo:  PS719210788 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5 Predaj skončil

Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5

Exkluzívny balík nového Playstationu 3 SuperSlim a hry Grand Theft Auto V. Zariadenie ponúka všetky skvelé funkcie, na ktoré ste zvyknutí - teraz ale v naozaj kompaktnom a dokonale úspornom balení. Komplexná zmena architektúry sa dotkla umiestnenia hardvéru, polovodičov, otvoru pre BD aj systému chladenia. Výsledkom je oveľa tenšie a ľahšie telo konzoly oproti jej predchodcovi - o 20% ubudlo na hrúbke, hmotnosti, príkonu i mernom hluku. Ak ste teda milovníci štýlového čistého dizajnu a priestorovo aj energeticky úsporných riešení, potom by vo vašej multimediálnej domácnosti nemala posledná evolúcia systému PlayStation 3 rozhodne chýbať!

Samotná konzola obsahuje úložný priestor o veľkosti 500 GB a má už v sebe nahratú najnovšiu verziu firmware, ktorá pridáva podporu na prehrávanie 3D filmov aj hranie hier v treťom rozmere. PlayStation 3 sa iste stane pýchou vašej obývacej izby, kde sa osvedčí nielen v úlohe hernej konzoly, ale aj v úlohe multimediálneho centra s WiFi konektivitou.

Chváli sa pokročilou hardvérovú výbavou, ktorá znižuje spotrebu i tepelné vyžarovanie. O to sa zaslúžila predovšetkým pokročilá výrobná architektúra mikroprocesora Cell Broadband Engine. Ide o výkonný čip vyvinutý v spolupráci s IBM, ktorý prináša neuveriteľný výkon a možnosti do domácností a razí tak cestu ku skutočnej zábave novej generácie. Inovácie vo výrobnom procese prebehla i u grafického jadra NVIDIA RSX. To sa teraz pýši vnútornou štruktúrou, ktorá je používaná pri najmodernejších počítačových grafických kartách.

Pripojenie zaistia HDMI konektor i Bluetooth 2.0. Model SuperSlim je vybavený špecifickou funkciou BRAVIA Sync. Tá sa týka pripojenia k televízoru Sony BRAVIA pomocou HDMI kábla s možnosťou ovládania rozhrania XMP systému PS3 pomocou diaľkového ovládania televízora. Nechýba LAN rozhranie v podobe konektora RJ-45 slúžiace na drôtové pripojenie na internet, ktoré vám rovnako ako WiFi umožní využívať interaktívne prostredie PlayStation Network. Na ňom si môžete zahrať online hry alebo chatovať s priateľmi po celom svete. Vo výbave vstupov a výstupov nechýba dvojica USB 2.0 a digitálny optický audio výstup S/PDIF na pripojenie k systémom domáceho kina.

Už dnes legendárna hra súčasťou balenia


Jedna z najočakávanejších hier tohtoročnej jesene privedie do varu celú hernú scénu. Vývojári z Rockstar Games totiž prinášajú obrovskú hernú mapu s pulzujúcim mestom Los Santos, s doteraz najväčším počtom dopravných prostriedkov, zbraní a najhlbším príbehom, ktorý je hodný holywoodských veľkofilmov. Veľkým lákadlom je tiež možnosť hrať za viac charakterov alebo si novo užívať v revolučnom multiplayeri. V práci alebo v škole nahláste áčko a pripravte sa na prepracovaný herný svet, ktorý jednoducho nebudete chcieť opustiť.


Parametre a špecifikácia:

CPU:
Procesor Cell Broadband Engine s frekvenciou 3,2 GHz
7 SPE jednotiek 3,2 GHz
256 KB SRAM na jednotku, 512 KB L2 Cache

Operačná pamäť:
256 MB XDR RAM
Priepustnosť: 25,6 GB/s

GPU:
NVIDIA RSX na jadre G70 s 256 MB GDDR3 VRAM
Priepustnosť: 22,4 GB/s
36 jednotiek shaderov zvládajúcich 100 miliárd operácií za sekundu
Maximálne rozlíšenie 1920 x 1080p

Výkon celého systému:
2,18 TFLOP, 51 miliárd skalárnych operácií

Úložný priestor:
500 GB

Mechanika:
Blu-ray

Podporované formáty:
Blu-ray BD-ROM, CD-ROM, CD + RW, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, BD-ROM

Audio výstup:
LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC

Rozhranie:
2x USB 2.0
1x HDMI
1x AV
1x digitálny optický výstup
1x RJ-45 Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
WiFi (IEEE 802.11 b/g)
Bluetooth 2.0 + EDR

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 290 × 60 × 230 mm (Š x V x H mm)
Hmotnosť: 2,1 kg

Príslušenstvo:
Bezdrôtový ovládač DualShock 3
Napájací kábel
Kompozitný kábel do TV (3x cinch)
USB kábel
Hra Grand Theft Auto V

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PlayStation 3 Slim New 500GB + GTA 5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií