Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý
MP4 prehrávač 8GB, MP3, AAC, WMP, WMA, MPEG4 přehrávač, OLED 2,8" QVGA, USB2.0
Kód:  JW032h2 Produktové číslo:  NWZA844W.CEW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý Predaj skončil

Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý

Špičkový vreckový prehrávač Sony Walkman s vnútornou kapacitou 8 GB a podporou prehrávania všetkých dobre známych a obľúbených hudobných súborov, ako je napríklad Mp3, WMA alebo ACC. Model nesúci označenie NWZ-A844W vo veľmi precíznym a podarenom prevedenie, s hrúbkou tela len 7,2 mm, ponúka nielen vysokú kapacitu, ale predovšetkým tiež veľa vstavaných funkcií vylepšujúci celkový poslucháčsky zážitok na Vašich cestách. Pre samotné ovládanie a vyhľadávanie Vašich hudobných súborov Vám bude k dispozícii 2,8 palcov veľký a veľmi prehľadný OLED displej o rozlíšení 240 x 320 bodov. Vreckový prehrávač je vhodný najmä na dlhé cesty, prechádzky a ďalšie akcie, kedy chcete počúvať svoju obľúbenú hudbu a nebyť rušenia okolitými zvukmi. Ovšem prehrávanie hudobných súborov nie je jedinou možnosťou, ktorú Vám prehrávač ponúka, samozrejmosťou je aj možnosť prehrávania video súborov typu Mpeg4 a to nielen na vstavanom displeji, ale aj priamo na Vašom televízore a to prostredníctvom zabudovaného AV výstupu.

Vďaka vysokej kapacite integrovanej batérie, sa nebude musieť báť, že by sa Vám stalo, že pri plnom nadobudnutie sa po dvoch hodinách počúvania dočkáte len ticha. Batéria ponúka až 29 nepretržitého prehrávania komprimovaných hudobných súborov a až 9 hodín prehrávania video Mpeg4 súborov. Samotné nabíjanie batérie trvá len 3 hodiny, ak budete potrebovať, možno batériu tiež dobyť na 80% celkovej kapacity za obyčajnú 1,5 hodiny. Pre samotné nahrávanie a sťahovanie dát Vám bude k dispozícii vstavaný MicroUSB konektor, ktorým ľahko pripojíte Walkman k Vášmu počítaču, alebo inému zariadenia prostredníctvom štandardného vysokorýchlostného USB portu verzia 2.0. Navyše sú súčasťou balenia tiež vysoko kvalitné EX slúchadlá s vylepšenou vertikálne konštrukciou, ktoré zaručujú nielen pohodlné nosenie, ale aj špičkovú kvalitu reprodukovanej hudby a odtienenie okolitého hluku.

Technické parametre a špecifikácie:

Typ zariadenia:

MP3 prehrávač Walkman

Výrobca:
Sony

Označenie:
NWZ-A844W

Farebné prevedenie:
Biele

Displej:
Veľkosť: 2,8 ", široúhlý
Rozlíšenie: QVGA 320 x 240 bodov
Kontrast: 10000:1
Vlastnosti: farebný s širokým pozorovacím uhlom

Technológia:
Clear audio pre jedinečný zvuk
Clear stereo pre maximálnu redukciu presluchov
Clear bass pre čisté basy
DSE pre zdokonalenie zvuku
Noise Cancaling

Kapacita:
8 GB (približne 1800 skladieb pri komprimácii 128 kb/s)

Podporované formáty:
MP3, AAC, WMP, WMA, MPEG4

Funkcia:
Diktafón: 3 úrovne rýchlosti a možnosť opakovania textu na určitom úseku
Jednoduchý import dát

Príslušenstvo:
13,5 mm EX slúchadlá s vylepšenou vertikálne konštrukciou

Rozhranie:
1x A/V video výstup (podporuje prehrávanie videí s rozlíšením 720 x 480)
1x microUSB port
1x Walkman port

Výdrž:
29 hodín pri počúvaní hudby
9 hodín pri sledovaní videa

Hmotnosť:
62 g

Doba nabíjania batérie:
3 hodiny pre plné dobitie
1,5 hodiny pre 80%

Rozmery:
46,8 x 104,9 x 7,2 mm

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-A844W bílý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií