Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony WALKMAN NWZ-B183B čierny

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-B183B čierny
4,5 44 hodnotení
MP3 prehrávač - úložisko 4 GB, 20 h prehrávanie hudby, podpora MP3 a WMA, s ekvalizérom a s rádiom FM, Jack (3,5mm) a USB 2.0, hmotnosť 30g, v balení slúchadlá a sprievodca rýchlym štartom
Kód:  JW060a Produktové číslo:  NWZB183B.CEW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WALKMAN NWZ-B183B čierny

Majte svoje obľúbené skladby vždy pri sebe v štýlovom hliníkovom balení. Sony NWZ-B183B poskytuje čistý zvuk a intuitívne ovládanie, takže sa všade na cestách stane vašim príjemným a spoľahlivým spoločníkom. Prehrá hudobné formáty MP3 alebo WMA a kapacita 4 GB poskytne dostatok priestoru pre približne 900 pesničiek obvyklej veľkosti.

Hudbu si do walkmanu ľahko pretiahnete cez USB konektor, všetko zaberie len pár okamihov a môžete vyraziť. Súčasťou balenia sú samozrejme slúchadlá, v ktorých budete počuť plné basy aj pri nízkej úrovni hlasitosti. Stará sa o to funkcia Bass Boost. Pri prehrávaní môžete využiť funkciu náhodného prehrávania alebo opakovania skladby a pri zapnutí si prehrávač pamätá poslednú pozíciu.

Všetko o práve hranej skladbe a interpretovi vrátane stavu batérie zobrazí trojriadkový OLED displej a vedľa neho je umiestnené tlačidlo play/pauza. Walkman na jedno nabitie vydrží veľmi slušných 20 hodín. Ak tesne pred odchodom z domu zistíte, že je vybitý, stačí tri minúty a nabije sa na 90 min. prevádzky. Celkovú kapacitu mu obvnovíte za 70 min. nabíjania.

Samotný dizajn je vydarený a len tak nezovšednie. Má kompaktné rozmery, takže ho strčíte do každého vrecka. Praktická je možnosť zamknutia tlačidiel.


Hlavné prednosti:

  • Kompaktné rozmery a elegantný dizajn s hliníkovou povrchovou úpravou
  • Funkcia Bass Boost pre výkon dolného rozsahu
  • Kapacita 4 GB, približne 900 skladieb
  • Výdrž batérie asi 20 hodín
  • 3-minutové rýchle nabíjanie (stačí na 90 min. prevádzky)


Parametre a špecifikácia:

Všeobecné informácie:
Kompaktné rozmery
Povrch s hliníkovou povrchovou úpravou
Funkcia Bass Boost
5Band equalizer (Heavy/Pop/Jazz/Unique/Custom)
Play režim: Shuffle/Repeat/Repeat 1 Song (Náhodná skladba/Opakovanie/Opakovanie 1 skladby)

Výdrž:
Doba prehrávania: 20 hodín
Doba nabíjania: plné nabitie - 70 min
Rýchlonabitie - 3 minúty pre 60 minút prehrávania
Batéria: Lítium-iónová

Displej:
OLED
Rozlíšenie: 128 x 36 px

Technické parametre:
Kapacita: 4 GB
Pripojenie: USB 2.0
MP3 Bit-rate: 32 - 320 kbps
WMA Bit-Rate: 32 - 192 kbps

Fyzické parametre:
Hmotnosť: 30 g
Rozmery: 84,5 x 22,5 x 13,4 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0 Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3, WMA Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
S ekvalizérom, S rádiom FM Hotovo!
Uhlopriečka displeja
0,9 " Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
MP3, WMA Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
S ekvalizérom, S rádiom FM Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
0,9 " Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
20 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
84,5 mm Hotovo!
Výška
13,4 mm Hotovo!
Hĺbka
22,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
30 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Slúchadlá, Sprievodca rýchlym štartom Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, su sucastou vyrobku aj sluchadla ? Dakujem za odpoved .

Dobrý den, je součástí balení i napájeceí kabel? Jak se dobíjí baterie? děkuji

Díky za odpověď, ale můžete mi tedy sdělit, proč u černé varianty stále ještě uvádíte, že si poslední pozici pamatuje? To je klamání zákazníka. Kdybych si nevybírala barevnou variantu, tak bych na to nepřišla. A proč jste už neopravili? S pozdravem Eva Karásková Odesláno z: Lenovo S5000-F Dne 13. 1. 2016 9:18 [email protected] napsal(a): > > Infomail Alza > > > Dobrý den, > > děkujeme za váš email. > > Produkt je možné napájet i pomocí adaptéru v autě. Bohužel pozici při vypnutí neukládá. > > V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat. > >   > > Miroslav Kalista - Alza.cz > Obchodní podpora > > Tel: +420 225 340 111 > https://www.alza.cz/kontakt > > Otázka > > Mám dva dotazy: > 1. mohu nabíjet autonabíječkou nebo jen z PC? > 2. u černé varianty je uvedeno, že "při zapnutí si přehrávač pamatuje poslední pozici", u červené a modré to uvedeno není - takže jak to je? > Děkuji a zdravím > >   Ohodnoťte práci operátora >         > Dotaz CCT1923889     > > > > Kde nás najdete? > 60 výdejních míst v ČR > > Potřebujete poradit? > 225 340 111 > > Hledáte odpověď? > FAQ & Kontaktní formulář Konzole Mail ID: 66214324

Diskusia a poradňa k Sony WALKMAN NWZ-B183B čierny
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-B183B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-B183B černý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií