Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Sony WALKMAN NWZ-WS615B

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-WS615B
5 1 hodnotení
MP3 prehrávač 16GB, MP3 / WMA prehrávač, Bluetooth, NFC, vodotesný do 2m po dobu 30min, diaľkové ovládanie
Kód:  JW060c4 Produktové číslo:  NWZWS615B.CEW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WALKMAN NWZ-WS615B

Nasaďte si na uši ľahký MP3 prehrávač Sony Walkman NWZ-WS615 a skočte pokojne do bazéna. Vďaka ochrane IPX8 sú slúchadlá odolná proti vode do hĺbky 2 metrov až po dobu 30 minút a môžete tak pri počúvaní vašich obľúbených skladieb plávať alebo sa potápať. Iste sa vám už niekedy stalo, že vám pri behaní vonku začalo pršať. S prehrávačom Walkman sa nemusíte ničoho báť a môžete sa ďalej nechať povzbudzovať ľúbivou hudbou. Po skončení športovanie nie je nič jednoduchšie, než slúchadlá zložiť, opláchnuť ich od potu a pripraviť ich tak na ďalšiu záťaž. Nenechajte si pri športovaní ničím obmedzovať a podávajte vždy iba maximálne výkony.

Pohodlné používanie

Bezdrôtové slúchadlá nemusíte k svojmu oblečenie nijako lepiť a nehrozí ani žiadne plandajúcimi káble, ktoré pokojne môžete nechať doma. Prehrávač Walkman bude sedieť vo vašich ušiach perfektne za každej situácie. Ľahká konštrukcia pevne sedí na ušiach a tak si v pokoji môžete dať pár dĺžok v bazéne alebo si zabehať v daždi, a to bez strachu o spadnutie slúchadiel. Jednoducho môžete behať, skákať a trénovať s ešte väčším nasadením.

Jednoduchá obsluha

Môžete preskakovať skladby a upravovať hlasitosť pomocou dodaného diaľkového ovládača, pomocou aplikácie SongPal na šikovnom telefóne alebo používať ovládacie prvky priamo na prehrávači. Dodávaný diaľkový ovládač stačí len nasunúť na váš prst alebo pásik na zápästie a budete môcť ľahko preskakovať skladby a upravovať hlasitosť zvuku. Ovládač je odolný voči striekajúcej vode (certifikácia IPX 5), ale nemožno ho úplne ponoriť do vody.

Počúvajte skladby dlhšie

Nestrácajte čas dlhým nabíjaním. Integrovaná batéria poskytuje dostatok energie až na dlhých 7 hodín počúvania a prehrávač vás tak nesklame ani po dlhom športovom dni. Dostanete Ak sa do situácie, kedy naozaj ponáhľate, stačí pripojiť Walkman do nabíjačky na iba 3 minúty a budete mať dostatok energie pre celú hodinu počúvania. Udržte si tempo pri športovaní tou správnou skladbou s dokonalým rytmom a dosiahnite tak lepšie výsledky.

Konektivita s NFC, Bluetooth a mikrofónom

Pre pohodlné streamovanie hudby z ľubovoľného zariadenia sa ho stačí dotknúť a okamžite vytvorí sa spojenie s technológiou Bluetooth. Ak zdrojové zariadenie nepodporuje NFC, možno slúchadlá samozrejme spárovať aj klasicky pomocou technológie Bluetooth a následne užívať si obsah z tabletov, telefónov a ďalších prístrojov. Zabudovaný mikrofón vám navyše umožní pohodlne telefonovať hands-free, bez toho aby ste museli prerušovať tréning.

Komfortná obsluha

Po umiestnení do dodávanej dokovacej stanice môžete pridávať a odoberať skladby jednoduchým pretiahnutím. Stačí stanicu spojiť USB káblom s PC alebo Mac. Následne si treba stiahnite aplikáciu SongPal pre váš chytrý telefón a ovládajte svoju zbierku hudby prostredníctvom pripojenia technológie Bluetooth.

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty:
MP3 / WMA / LPCM / MPEG4

Vodotesnosť:
do 2 metrov po dobu 30 minút

Pamäť:
16 GB

Rozhranie:
USB 2.0

Ďalšie funkcie:
DYNAMIC Normaliser / CLEAR BASS / PRETIAHNUTIU

Výdrž batérie:
Nepretržité prehrávanie hudby: 7 h
Doba nabíjania: 1,5 h
Režim rýchlonabíjania za 3 minúty pre 60 minút prehrávania

Hmotnosť:
37 g

Štandardné príslušenstvo:
Dok USB
Koncovky štandardného typu (veľkosť S, M, L, LL)
Slúchadlá do uší pre plávanie (veľkosť S, M, L, LL)
Nastaviteľný pásik
Rýchly sprievodca
Diaľkový ovládač
Držiak

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
16 GB Hotovo!
Pripojenie
USB 2.0 Hotovo!
Podporované audio formáty
LPCM, MP3, WAV Hotovo!
Doba hrania – hudba
6,86 h Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkový ovládač Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
16 GB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB 2.0 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
LPCM, MP3, WAV Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
6,86 h Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-WS615B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-WS615B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-WS615B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-WS615B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-WS615B.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií