Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony WALKMAN NWZ-W273SW biely

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-W273SW biely
4,4 12 hodnotení
MP3 prehrávač 4GB, MP3/WMA/AAC prehrávač, USB 2.0, vodovzdorný do 2metre
Kód:  JW051b6 Produktové číslo:  NWZW273SW.CEW Stránky výrobcu
Sony WALKMAN NWZ-W273SW biely Predaj skončil

Sony WALKMAN NWZ-W273SW biely

Pustite si vaše obľúbené skladby v každej situácii. Či už plávate, beháte, posilňujete alebo jazdíte na bicykli, MP3 prehrávač sa plne prispôsobí vášmu zdravému a športovému životnému štýlu. Žiadne káble vám nebudú prekážať a špeciálny materiál slúchadiel zaručí, že vám budú držať pevne v ušiach aj pri rýchlom pohybe. Nasaďte si na uši ľahký MP3 prehrávač SONY WALKMAN a skočte pokojne do bazéna. Vďaka ochrane IPX8 sú slúchadlá odolná proti vode až do hĺbky 2 metre , A vy tak môžete pri počúvaní obľúbených skladieb plávať alebo sa potápať.

Nenechajte sa pri športovaní ničím obmedzovať a podávajte vždy len maximálne výkony. Integrovaná batéria poskytuje dostatok energie až na dlhých 8 hodín a prehrávač vás tak nesklame ani po dlhom športovom dni. Dostanete Ak sa do situácie kedy naozaj ponáhľate, stačí pripojiť WALKMAN do nabíjačky na iba 3 minúty než sa prezlečiete, a budete mať dostatok energie pre celú hodinu počúvania. Kopírovanie pesničiek je tiež veľmi rýchle a nezaberie vám viac ako pár minút. Stačí skladby pretiahnuť na úložisko v prehrávači a ste pripravení vyraziť.

Udržte si tempo pri športovaní tou správnou skladbou s dokonalým rytmom a dosiahnite tak lepšie výsledky. Funkcie ZAPPIN vám prehrá iba úryvok skladby, aby ste spoznali, či má ten správny rytmus, ktorý vás poženie dopredu. Ak sa vám skladba bude páčiť, môžete si ju vypočuť a \u200b\u200bto pokojne aj pod vodou . Kryštalicky čistý zvuk s bohatými a silnými basmi dodá zvuku život, a vy ho tak skutočne pocítite. Aj pri nízkej hlasitosti budete prekvapení kvalitným zvukom.

Prednosti:

  • 100% vodotesný do 2 metrov
  • Slúchadlá pri rýchlej akcii nevypadnú z uší
  • Neobmedzuje v pohybe - bezdrôtová
  • Ľahká kompaktná konštrukcia
  • Jednoduché pretiahnutia hudby
  • Extrémne rýchle nabíjanie


Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
8 GB

Pripojenie:
USB

Doba prehrávania:
8 hodín

Doba nabíjania:
Plné nabitie - 1,5 hodiny
Možnosť rýchlonabitia - 3 minúty pre 60 minút prehrávania

Hmotnosť:
29 g

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, výrobek jsem si zakoupila před necelým rokem. Nepoužívala jsem ho moc často, i tak už jsem mi stahující gumička, která nastavuje velikost sluchátek vytahala. Chtěla jsem se zeptat, zda zle zakoupit nahradní a nebo zda se dá uplatnit reklamace a gumička by byla vyměněna. Děkuji Zuzka

Dobrý den zajímalo by mě jak sou tyto sluchátka velká v hodnocení se psalo že jsou hodně velká, zajimám se proto aby mi sedeli a nebily mi velké..??

Diskusia a poradňa k Sony WALKMAN NWZ-W273SW biely
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-W273SW biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-W273SW bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-W273SW weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-W273SW weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-fehér W273SW.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií