PET PET

Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý
5 3 hodnotení
MP3 prehrávač 4GB, MP3/WMA/AAC prehrávač, USB 2.0, fukncia virtuálnych slúchadiel xLOUD, funkcia slúchadiel po pripojení káblom (1,05 m), výdrž batérie 20 hodín
Kód:  JW053b Produktové číslo:  NWZWH303B.CEW Stránky výrobcu
Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý Predaj skončil

Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý

Inovatívny slúchadlá, ktoré v sebe majú zabudovaný moderný prehrávač. Teraz už so sebou nemusíte brať 2 zariadenia. Slúchadlá sú založené na kvalitných 30mm neodymových meničoch, Ktorý podajú presný, nezastrený zvukový prednes vo všetkých úrovniach hlasitosti. Stlačením tlačidla vylepšenia zvuku spustíte zvýraznenie basov alebo upravíte basy a rozšírite stredné pásmo výšok podľa skladieb. Špecialitou je režim virtuálnych slúchadiel pre bezpečné počúvanie hudby najmä na bicykli v meste. Slúchadlá zavesíte okolo krku, a napriek tomu jasne počujete.

Do 4GB pamäte sa zmestí priemerne 1000 skladieb, čo znamená celé zbierky albumov pripravené na ušiach. Poradí si s bežnými MP3, ale aj s WMA, AAC a Lineárnym PCM. S funkciou ZAPPIN prehráte hlavné nápev ďalšie skladby, takže môžete ľahko prechádzaním vyhľadať skladbu, ktorú chcete počuť. Akumulátor vnútri vydrží až 20 hodín prehrávania. V prípade, že by vám došla energia a museli ste rýchlo vyraziť, uvítate rýchlonabíjania. Samotné 3 minúty dobíjanie vystačí až na jednu hodinu prehrávanie. Pomocou kábla je možné zariadenie použiť aj ako klasická slúchadlá pre telefón, tablet aj notebook. Otočné náušníky uľahčí prepravu.

Parametre a špecifikácie:

Prehrávanie formátov:
Mp3, WMA (DRM), AAC-LC, Lineárne PCM

Pamäť:
4 GB

Slúchadlá:
Výkon: 1 000 mW
Menič: 30 mm, guľatý typ (hlasová cievka CCAW)
Frekvenčný rozsah: 30 až 20 000 Hz
Citlivosť (dB/mW): 107 dB/mW

Rozhranie:
USB 2.0
Vstup slúchadiel

Napájanie:
Zabudovaná lítium-iónová batéria 3,7 V

Životnosť batérie:
Nepretržité prehrávanie hudby: Približne 20 hodín
Životnosť batérie (virt. slúchadlá): Pribl. 5 hodín
Doba nabíjania (plné nabitie): Približne 2 hodiny
Doba nabíjania (rýchle nabíjanie): Približne 3 minúty (umožňuje 60 minút prehrávania)

Dodávané príslušenstvo:
Rýchly sprievodca
Kábel USB
Kábel pre slúchadlá

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-WH303 / BM Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-WH303 / BM Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií