Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + slúchadlá ZX300 biela

Zobraziť katalóg
Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + slúchadlá ZX300 biela
Rádiomagnetofón Prehrávač čierny, digitálny tuner, USB port s prehrávaním MP3 (s podporou iPod a iPhone), možnosť prevádzky na batérie, audio vstup, bluetooth
Kód:  JW108q2 Produktové číslo:  ZSBTY52ZX30PI.YS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + slúchadlá ZX300 biela Predaj skončil

Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + slúchadlá ZX300 biela

Prenosný hudobný systém Sony ZS-BTY52 spája veľa pokročilých funkcií s nevšedným vzhľadom. Podporuje technológiu Bluetooth pre bezdrôtový prenos hudby , Ktorú ďalej rozširuje systémom NFC pre maximálne uľahčenie párovanie - Stačí jeden dotyk. Prehrávať hudbu dokáže aj z flash diskov priamo pomocou rozhranie USB , A to konkrétne formáty MP3, WMA a AAC. Pre ďalšie prenosné zdroje je potom pripravený klasický linkový vstup. Keď nebudete chcieť rušiť okolie, vaše potreby splní pribalené sluchátka Sony ZX300 v bielej farbe, ktorá pripojíte do slúchadlového výstupu .

O vynikajúcu kvalitu zvukového výstupu sa stará dvojica širokopásmových reproduktorov a zosilňovač s výkonom 2 × 2,5 W . Na napájanie môžete využiť nielen klasickú elektrickú zásuvku, ale tiež 6 batérií typu C (R14). Pri napájaní z akumulátorov dokáže systém pracovať až úctyhodných 11 hodín . Prehrávač je možné používať v horizontálnej i vertikálnej polohe.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Širokopásmové meniče (100 mm)
Výstupný výkon zosilňovača: 2 × 2,5 W

Bezdrôtový prenos:
Technológia: Bluetooth s podporou NFC
Podporované profily: A2DP, AVRCP
Podporované kodeky: SBC
Maximálny dosah: 10 m

Tuner:
Digitálny tuner
Pásma: FM/AM
Počet predvolieb (FM/AM): 20/10

Konektory:
3,5 mm slúchadlový výstup
3,5 mm linkový vstup
USB 2.0 (prehráva formáty MP3, WMA, AAC bez DRM)

Napájanie:
Napájací adaptér AC
Batérie (6 × C)

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 398 × 159 × 220 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 2,9 kg

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + slúchadlá ZX300 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + sluchátka ZX300 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + ZX300 Kopfhörer weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + ZX300 Kopfhörer weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony ZS-BTY52C (Mickey Mouse) + ZX300 fejhallgató fehér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií