AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red)

Zobraziť katalóg
SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red)
4,6 16 hodnotení
Slúchadlá
Kód:  MI150e2 Produktové číslo:  SL-8755-WTRD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red) Predaj skončil

SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red)

Univerzálny stereofónne slúchadlá s mikrofónom, ktoré sú vďaka použitiu štandardných audio konektorov vhodná pre použitie so stolným počítačom, notebookom a treba tiež mobilným telefónom alebo hernou konzolou. Slúchadlá sa vyznačujú melodicky bohatým zvukom vhodným pre multimédiá, hry, sledovanie filmov i komunikáciu. O podarenú komunikáciu sa potom postarajú tiež vďaka citlivému mikrofónu so sklápacím ramenom a pokročilou funkciou pre potlačenie okolitých ruchov. Slúchadlá sa môžu pochváliť aj robustným strmeňom vystuženým kovovými prvkami a veľkorysým pohodlím vďaka rozmerným náušníkom. Výhodou je tiež diaľkové ovládanie integrované na kábli, prostredníctvom ktorého je možné nastavovať hlasitosť a ovládať mikrofón.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:

Jack 3,5 mm (x2)

Dĺžka kábla so západkovým konektorom pre smartphony:
1,1 m

Dĺžka kábla s dvomi západkovými konektory pre PC:
2,6 m

Hmotnosť:
260 g

Farebné prevedenie:
Bielo-červené

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPEED LINK AUX Stereo Headset (Weiß-Rot). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPEED LINK AUX Stereo Headset (Weiß-Rot). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPEED LINK AUX Stereo Headset (White-Red).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií