Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spacie vaky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Unisex
(315)
Dámsky
(17)
Detský
(58)
Obdobie
Trojsezónny
(193)
Letný
(125)
Zimný
(30)
Dvojsezónny
(51)
Výplň
Duté vlákno
(167)
Mikrovlákno
(39)
Perie
(103)
Duté mikrovlákno
(1)
Grade G6D
(16)
Max. výška postavy
120 cm
220 cm
-
Komfortná teplota
-15 °C
20 °C
-
Tvar
Múmia
(268)
Dekový
(96)
Ovál
(20)
Zapínanie
Ľavé zapínanie
(179)
Pravé zapínanie
(124)
Zapínanie uprostred
(6)
Hmotnosť
450 g
4800 g
-
Dĺžka (rozbalené)
23 cm
230 cm
-
Šírka (rozbalené)
8 cm
168 cm
-
Priemer (zbalené)
7 cm
41 cm
-
Dĺžka (zbalené)
10,5 cm
65 cm
-
Najnovšie objednávky

Spací vak vám zaisťuje tepelnú pohodu pri spaní v prírodných podmienkach, teda najmä v stanoch či rôznych kempoch. Aby spacák plnil svoju funkciu, musí predovšetkým dostatočne izolovať telo proti chladu a mať vhodné rozmery a tvar. Prečítajte si, ako taký spacák správne vybrať.

Pokračovať

Syntetický versus páperový spací vak – aké sú rozdiely?

Spacie vaky podľa výplne je dôležité rozlišovať. Izolačná výplň na seba viaže molekuly vzduchu, a tým zadržiava telesné teplo vo vnútri spacáka – čím viac sa výplň po rozbalení nafúkne, tým lepšie izoluje.

Páperový spacák

Páperový spacák je najčastejšie vyplnený husím perím, ktoré funguje ako výborný tepelný izolant – nesmie však navlhnúť. Preto sa pérové spacáky hodia najmä do chladného a suchého prostredia.

  • Je skutočne veľmi ľahký.
  • Má dobrú stlačiteľnosť.
  • Spacák má výborné izolačné vlastnosti.
  • Je citlivý na vlhkosť.
  • Má trochu vyššiu cenu.
  • Je náročnejší na údržbu.

Číselná hodnota 90/10, prípadne 80/20 udáva, aký má spací vak pomer prachového a hrubého peria.

Spací vak s dutými vláknami

Duté vlákno je syntetický materiál, v ktorom sa izolačný vzduch drží medzi jednotlivými vláknami aj v dutinách vnútri vlákien. Spacie vaky s dutými vláknami sú odolné voči vlhkosti a majú výbornú trvanlivosť.

  • Je nenáročný na údržbu.
  • Lepšie znáša vlhkosť.
  • Je vhodný aj pre alergikov.
  • Spací vak drží tvar a loft.
  • Má menšie izolačné schopnosti.
  • Je trochu ťažší.

i

Loft je schopnosť výplne zaujať čo najväčší objem, a tým nafúknuť spacák vzduchom.

Spací vak s mikrovláknami

Spací vak z mikrovlákna má výplň tvorenú syntetickými vláknami, ktoré majú niekoľkonásobne menší priemer než vlákna duté. Výhodou mikrovlákna je, že pojme veľa vzduchu, čo zaisťuje výborné izolačné vlastnosti.

  • Je veľmi ľahký.
  • Ľahko ho zbalíte.
  • Spací vak je vhodný aj pre alergikov.
  • Dobre tepelne izoluje.
  • Pri častom používaní a nevhodnom skladovaní stráca izolačné vlastnosti a loft.

Do akých teplôt je spacák určený? Sledujte 4 základné údaje

V súčasnej dobe by mal byť spacák označený 4 údajmi, ktoré užívateľovi povedia, do akých teplotných podmienok je výrobok určený. Pre výpočet hodnôt používa európska norma EN 13537 ako model 60 kg ženu a 70 kg muža.

  1. Komfortná teplota (COMFORT) udáva najnižšiu teplotu v spacom vaku, pri ktorej sa priemerná žena ešte dobre vyspí.
  2. Limitná teplota (LIMIT) udáva teplotné minimum, pri ktorom je spanie pre mužov ešte pohodlné.
  3. Maximálna teplota (MAX) je najvyššia teplota, pri ktorej sa priemerný muž začína potiť.
  4. Extrémna teplota (EXTREME) je teoretická teplota, pri ktorej v spacáku ešte nehrozí poškodenie zdravia chladom.

Pocit tepla je individuálna záležitosť a líši sa podľa veku, kondície a ďalších faktorov.

Ako vybrať spací vak podľa teplotných podmienok?

Spacie vaky podľa limitnej teploty kúpite v rozmedzí od viac ako -20 °C až do +10 °C – záleží teda na tom, či požadujete spací vak letný, zimný, alebo celoročný. Aký spací vak kúpiť podľa teplotných podmienok?

  • Letný spacák je vhodný na prespanie počas letných nocí alebo na chatu, pretože je vhodný nad 10 °C. Označuje sa tiež ako tenký spací vak, keďže jeho hmotnosť je nižšia než u zimných vakov na spanie.
  • Zimný spacák slúži ako spací vak do -30 °C, je teda vhodný na prespanie v nízkych teplotách. Spací vak na zimu je potrebné vyberať, ak sa chystáte do teploty nižšej než 0 °C.
  • Trojsezónne spacáky sú univerzálne, pretože sa hodia na celoročné použitie, a to od -10 °C do +20 °C.

i

Do extrémnych podmienok sa hodí vojenský spací vak, ktorý je maximálne teplý a odolný.

Aký zvoliť spacák do daždivého počasia?

Počasie si človek nevyberie, je preto vhodné sa na všetky jeho premeny dostatočne pripraviť. Pred dažďom aj zimou vás ochráni nepremokavý spacák opatrený membránou, ktorá zamedzuje prenikaniu vonkajšej vlhkosti. Taký expedičný spací vak je však pomerne drahý, cenovo výhodnejším riešením je nepremokavý obal na spacák, ktorý býva dostatočne priedušný a odolný proti vlhkosti.

Spací vak je k dostaniu v rôznych tvaroch a veľkostiach

Spací vak voľte tak, aby bol o 25 cm dlhší, než je výška postavy. Príliš veľké spacáky sa horšie zahrievajú, naopak u tesných dochádza k stlačeniu výplne a zhoršeniu izolačných vlastností. Z akých konkrétnych tvarov môžete vyberať?

  • Dekový spací vak je vhodný na nenáročné použitie – napríklad na chate miesto klasických perín, alebo pre atypické postavy. Výhodou je voľnejší pohyb, navyše môžete dekový spací vak využiť ako prikrývku.
  • Spacie vaky „múmia“ majú minimálne tepelné straty. Sú vhodné ako do stanu k rybníku, tak aj na prespanie v horách či v náročnejších podmienkach. Tieto spacáky sú ľahké a kopírujú tvar ľudského tela.

Spacáky pre dvoch ponúkajú nielen tepelný komfort, ale aj veľa miesta

Spacie vaky pre dvoch sú vhodné pre všetkých, ktorí spia radi v tesnej blízkosti. Nielenže ponúka tepelný komfort, ale aj veľa miesta. Spacáky pre dvoch majú väčšinou šírku medzi 110 – 150 cm, čím sú ideálne pre pohodlný spánok. Vybrať si môžete ako dekový typ, tak aj typ múmie. Spací vak pre dvoch je ideálny pre výšku do 195 cm.

Spacák vyberajte s ohľadom na 2 základné rozmery a hmotnosť

Ak hľadáte spacák, ktorý je skladný a ľahký, ale po rozložení dostatočne veľký, dbajte na rozmery a hmotnosť.

  1. Rozmery v zabalenom stave by mali byť čo najmenšie. Šírka býva medzi 15 – 55 cm, výška medzi 15 – 80 cm.
  2. Rozmery v rozbalenom stave by mali kopírovať telo. Šírka býva medzi 60 – 150 cm, výška medzi 20 – 230 cm.
  3. Hmotnosť by mala byť v každom prípade čo najnižšia. V ponuke nájdete vak na spanie s váhou medzi 450 – 2 500 g.

Aj vášniví cyklisti či rybári potrebujú špeciálny spací vak

Či už milujete rybárčenie, alebo cyklistiku, potrebujete špeciálny spací vak, ktorý je odolný a čo najlepšie vás ochráni.

  • Cyklistické spacáky sú vyrobené z dutých vlákien alebo syntetiky. Majú nízku hmotnosť a skladnosť.
  • Rybárske spacáky sú ľahké a skladné, ale predovšetkým nepremokavé, odolné a teplé, a tak sa hodia na stanovačku k vode.

Malé a ľahké spacie vaky využijete kdekoľvek na cestách a dlhších túrach, kde je pre vás najdôležitejšia nízka hmotnosť a skladnosť.

Pánsky vs. dámsky spacák – v čom sa od seba líšia?

Najčastejšie v ponuke narazíte na unisex spacáky, ktoré sa vďaka univerzálnej veľkosti a dizajnu hodia ako pre ženy, tak aj pre mužov. K dostaniu je však aj dámsky spacák, ktorý sa väčšinou líši len farebným vyhotovením a veľkosťou.

i

Cestujete aj so svojím štvornohým priateľom? Potom nezabudnite na spacák pre psa, ktorý mu poskytne pohodlie, teplo a ochranu. Ľahko sa z neho stane tiež teplý pelech.

Ako vybrať spací vak pre deti?

Spací vak pre deti sa svojimi vlastnosťami od tých pre dospelých veľmi nelíši, avšak líši sa v iných ohľadoch. Ako vybrať detský spací vak? Dbajte na správnu dĺžku – kratšia dĺžka totiž predstavuje nižšiu hmotnosť aj menší objem po zabalení, ale predovšetkým eliminuje voľný priestor, teda bude spací vak pre dieťa vo vnútri rýchlejšie vyhriaty.

Hľadáte spacák pre najmenších? Riešením sú fusaky, ktoré môžete umiestniť ako do kočíka, tak do autosedačky. Budete mať navyše istotu, že tento spací vak pre najmenších udrží vaše bábätko v teple a pohodlí. Navyše sa často pýši rôznymi rozprávkovými či zvieratkovými motívmi, ktoré nájdete na jeho vrchnej strane.

Doplnky povýšia spacáky na ešte vyššiu úroveň

Doplnky k spacákom urobia zo spacáka ešte lepšieho spoločníka, ktorý vám bude skvele slúžiť pri každej túre aj rodinnom výlete. V ponuke nájdete predovšetkým vankúše, vložky do spacích vakov, bivakovacie vrecia a karimatky.

Ak chcete niečo málo ušetriť, ale napriek tomu vás láka spací vak, bazár je skvelým miestom, kde nájdete produkty s výraznou zľavou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Campgo Tarkus 5 °C Na sklade > 10 ks
Spací vak – typ dekový, letný, vonkajšia časť z vodoodolného materiálu, výplň duté vlákno, priestor na uloženie hlavy, jednostranný zips, komfortná teplota 15 °C, na maximálnu výšku postavy 190cm, súčasťou kompresná taška, rozmery 220 × 75 cm, rozmery zabaleného spacieho vaku 36 × 24 cm, modrá farba, hmotnosť 1280g
19,90 €

2.
Spací vak – múmia, trojsezónny, detský, výplň duté vlákno, komfortná teplota 5 °C, maximálna výška postavy 155 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 34 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 19 cm, zelená farba, hmotnosť 1000 g
17,90 €

3.
Spací vak – typ múmia, trojsezónny, detský, vnútorná časť z materiálu polypongee, vonkajšia z nylonu, výplň duté vlákno, priestor na uloženie hlavy, jednostranný zips, komfortná teplota 5 °C, na maximálnu výšku postavy 155cm, súčasťou kompresná taška, rozmery 170 × 70 × 45 cm, rozmery zabaleného spacieho vaku 34 × 19 cm, fialová farba, hmotnosť 1000g
17,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
390 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
5,0
Campgo Tarkus 5 °C
Spací vak – typ dekový, letný, vonkajšia časť z vodoodolného materiálu, výplň duté vlákno, priestor na uloženie hlavy, jednostranný zips, komfortná teplota 15 °C, na maximálnu výšku postavy 190cm, súčasťou kompresná taška, rozmery 220 × 75 cm, rozmery zabaleného spacieho vaku 36 × 24 cm, modrá farba, hmotnosť 1280g
Super cena
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtss0008
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 20×
Husky Guru -5 °C ľavý
Spací vak – dekový, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 5 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 45 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 27 cm, sivá farba, hmotnosť 1990 g
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT12301s
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8
HUSKY DRAPE -20 °C 2020
Spací vak – múmia, zimný, unisex, výplň perie, komfortná teplota -2 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 35 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 20 cm, čierna a modrá farba, hmotnosť 1250 g
187,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HuskSpa001
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Ferrino Lightec 800 DUVET
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň perie, komfortná teplota 3 °C, maximálna výška postavy 200 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 30 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 15 cm, žltá farba, hmotnosť 760 g
228,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTferr14702
4,6 12×
Campgo Wendigo -8 °C Green
Spací vak – typ múmia, trojsezónny, vnútorná časť z nylonu, vonkajšia z vodoodolného materiálu, výplň duté vlákno, priestor na uloženie hlavy, jednostranný zips, komfortná teplota 0 °C, na maximálnu výšku postavy 195cm, súčasťou kompresná taška, rozmery 210 × 80 × 55 cm, rozmery zabaleného spacieho vaku 39 × 22 cm, zelená farba, hmotnosť 1600g
Super cena
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtss0039
5,0
Husky Syndra -10 °C
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 1 °C, maximálna výška postavy 175 cm, čierna a modrá farba, hmotnosť 1760 g
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThusk0018
3,0
Brother Envelope 1
Spací vak – dekový, unisex, výplň mikrovlákno, komfortná teplota 18 °C, maximálna výška postavy 185 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 30 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 16 cm, čierna farba, hmotnosť 1200 g
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14874
Boll Quark+ Ľavý, black - Spací vak Varianty
5,0
Boll Quark+ Ľavý, black
Spací vak – múmia, trojsezónny, letný a zimný, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota -5 °C, maximálna výška postavy 192 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 45 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 26 cm, čierna farba, hmotnosť 1890 g
108,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTboll014
4,6 14×
Brother Pilot 3
Spací vak – dekový, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 10 °C, maximálna výška postavy 190 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 31 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 18 cm, sivá farba, hmotnosť 1400 g
25,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14860
5,0
Husky Soria - 11 °C
Spací vak – múmia, letný, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 0 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 36 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 21 cm, modrá farba, hmotnosť 1820 g
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThusk090l
Boll Quark+ Ľavý, gray - Spací vak Varianty
5,0
Boll Quark+ Ľavý, gray
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota -5 °C, maximálna výška postavy 175 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 45 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 26 cm, sivá farba, hmotnosť 1880 g
108,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTboll015
4,8
Husky Kids Nami -10°C
Spací vak – múmia, trojsezónny, detský, výplň duté vlákno, komfortná teplota 5 °C, maximálna výška postavy 145 cm, modrá farba, hmotnosť 1290 g
42,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThusk0022
4,7 27×
Brother MUMMY 2
Spací vak – múmia, letný, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 12 °C, maximálna výška postavy 185 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 33 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 18 cm, modrá farba, hmotnosť 1050 g
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14582
3,7
Brother Mummy 1
Spací vak – múmia, letný, unisex, výplň mikrovlákno, komfortná teplota 12 °C, maximálna výška postavy 200 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 32 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 18 cm, sivá farba, hmotnosť 1200 g
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14873
5,0 17×
Campgo Merlion Double -3 °C
Spací vak – typ dekový, letný, pre 2 osoby, vnútorná časť z materiálu polypongee, vonkajšia z vodoodolného polyesteru, výplň duté vlákno, priestor na uloženie hlavy, jednostranný zips, komfortná teplota 5 °C, na maximálnu výšku postavy 195cm, súčasťou kompresná taška, rozmery 190 + 30 × 145 cm, rozmery zabaleného spacieho vaku 50 × 28 cm, čierna farba, hmotnosť 2400g
Super cena
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtss0035
3,8
Husky Kayle 0 °C
Spací vak – múmia, letný, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 12 °C, maximálna výška postavy 185 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 34 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 13 cm, zelená farba, hmotnosť 800 g
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThusk0021
5,0
Campgo Frost Feather -13 °C
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň perie, komfortná teplota 0 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 34 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 20 cm, modrá farba, hmotnosť 1300 g
Super cena
156,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtss0038
4,7
HUSKY LADIES MAJESTY -10 °C ružový 2020
Spací vak – múmia, trojsezónny, dámsky, výplň duté vlákno, komfortná teplota 4 °C, maximálna výška postavy 175 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 36 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 21 cm, červená a ružová farba, hmotnosť 1760 g
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HuskSpa013
4,7
Brother+ Mummy SPM7
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 10 °C, maximálna výška postavy 190 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 35 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 22 cm, sivá farba, hmotnosť 1500 g
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14870
4,4 18×
Brother PILOT 1
Spací vak – dekový, letný, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 15 °C, maximálna výška postavy 190 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 18 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 17 cm, modrá farba, hmotnosť 950 g
19,39 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT14581
4,7
HUSKY GIZMO -5 °C 2020
Spací vak – dekový, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 9 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 40 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 25 cm, čierna a oranžová farba, hmotnosť 1990 g
48,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HuskSpa024
Campgo Ragana Junior -2 °C Lime - Spací vak Varianty
3,0
Campgo Ragana Junior -2 °C Lime
Spací vak – múmia, trojsezónny, detský, výplň duté vlákno, komfortná teplota 5 °C, maximálna výška postavy 155 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 34 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 19 cm, zelená farba, hmotnosť 1000 g
Super cena
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtss0033
4,3
Vango Vango Evolve Superwarm Single Moroccan Blue
Spací vak – dekový, trojsezónny, unisex, výplň duté vlákno, komfortná teplota 7 °C, maximálna výška postavy 190 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 41 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 23 cm, modrá farba, hmotnosť 1500 g
45,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTvng0270
4,7
Campgo Faunus Feather 0 °C
Spací vak – múmia, letný, unisex, výplň perie, komfortná teplota 10 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 32 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 18 cm, modrá farba, hmotnosť 800 g
Super cena
81,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtss0037

Spacie vaky

článokČo si zobrať na stanovačku? (TIPY A TRIKY) Čo si zobrať na stanovačku? Čo si zbaliť na stanovačku s deťmi? Čo na turistiku? Máme pre vás zoznam vecí, na čo nezabudnúť ak idete na stanovačku s deťmi, na turistiku či na bicykel. Poradíme, kam stanovať mimo kempu. Nevynecháme ani tipy na jednoduché jedlá do kempu a...
Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Cesta na dovolenku autom do Chorvátska je počas leta celkom oriešok. Prinášame vám niekoľko tipov a variantov trás, ako do Chorvátska cestovať v roku 2022. Cez Rakúsko a Slovinsko aj cez Maďarsko. Trasy po diaľniciach aj cestách bez diaľničných známok a mýta.
TalianskoAutom do Talianska a Dolomitov (2022) – RADY A TIPY Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta...
Turistika a výletovanie je hlavne v letných mesiacoch na vzostupe a Slovensko má v tomto smere naozaj čo ponúknuť. Poďte sa pozrieť na zaujímavé tipy na výlety pre jednotlivé kraje Slovenskej republiky a nechajte sa nimi inšpirovať.
Čo znamená pri spacích vakoch (nielen) Hannah komfortná teplota? Limitná teplota? A extrémna teplota? Ako prebieha certifikácia spacákov? Viac informácií v článku.
Viac článkov Všetky články

Spacie vaky

Spacie vaky vám poskytnú teplo a pohodlie pri stanovaní, prenocovaní na chalupe alebo napríklad pod holým nebom. Existuje niekoľko druhov spacích vakov na použitie v rôznych podmienkach, spací vak pre dospelých alebo detský spací vak. Vyberte si kvalitné spacie vaky Hannah, spacie vaky Mivardi alebo napríklad spacie vaky Filmer.

Aký spací vak vybrať?

Zvoliť môžete spací vak s perovou náplňou alebo syntetickým vláknom. Pre väčšiu a suchú zimu sa hodia perové spacie vaky, pretože lepšie izolujú. Do vlhšieho prostredia a pre alergikov sú lepšie spacie vaky so syntetickou náplňou. Spacie vaky sa líšia aj podľa teploty, do ktorej sú vhodné. Zimný spací vak má lepšie hrejivé vlastnosti, naopak letný spací vak je určený pre miernejšie teploty zhruba od 10 °C a vyššie. Trojsezónny spací vak je možné využívať nielen počas chladnejšieho počasia, ale aj počas teplejších letných večerov.

Spacie vaky pre deti

Detské spacie vaky poskytnú dokonalý komfort deťom alebo nižším postavám. Detský spací vak je kratší, a teda o niečo ľahší. Spací vak pre deti je ideálny pre školy v prírode, tábory a ďalšie výlety mimo domova. Súčasťou kvalitného detského spacieho vaku je anatomický strih alebo napríklad zatepľovací golier.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné spacie vaky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie spacie vaky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie spacie vaky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii spacie vaky recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií