Ako sa zúčastniť akcie Logitech PLAY Days?

S príslušenstvom Logitech hráte prvú ligu

Na milisekundách záleží. Bezdrôtové herné myši, slúchadlá a klávesnica radu Logitech G boli prvé, ktoré boli používané na profesionálnych turnajoch v hrách CS: GO či League of Legends, kde na presnosti a citlivosti naozaj záleží. Profesionálni hráči e-šport tímov ako Astralis, G2 Esports alebo Natus Vincere spoliehajú práve na príslušenstvo Logitech G s technológiou LIGHTSPEED každý deň a na každom turnaji.

Mechanická klávesnica navrhnutá na hranie na najvyššej úrovni. Súčasťou balenia je aj originálne cestovné puzdro.

Rad PRO bol vyvinutý v spolupráci s tými najlepšími profesionálmi v hernom odvetví. Značka spolupracuje so stovkami popredných svetových hráčov e-športu, aby došlo k načerpaniu znalostí a k dokonalému porozumeniu všetkých požiadaviek neustále sa vyvíjajúceho sveta e-športu. Výsledný dizajn sústreďuje potreby hráčov s cieľom vytvoriť herné vybavenie, ktoré umožní hrať a víťaziť na tej najvyššej úrovni.

Softvér Logitech G-HUB

Logitech G-HUB je skvele navrhnutá aplikácia, vďaka ktorej získate pod kontrolu všetky funkcie vášho príslušenstva. Logitech G HUB vám ponúka jeden portál na optimalizáciu a prispôsobenie všetkých podporovaných zariadení Logitech G. Či už ide o myši, klávesnice, slúchadlá, reproduktory alebo webové kamery.

Môžete si jednoducho prispôsobiť klávesové skratky vrátane možnosti prenášania medzi viacerými počítačmi. Tiež si dokonale vyladíte podsvietenie so sprievodnými efektmi. Náročnejší hráči ocenia celý rad profilov, ktoré je tiež možné aktivovať na konkrétne hry. Aplikácia G-Hub má úplne intuitívne rozhranie, ktoré umožňuje jednoduché používanie a prispôsobenie všetkých zariadení Logitech G.

Logitech – svetový líder v oblasti IT príslušenstva

Spoločnosť Logitech je v súčasnosti považovaná za najväčšieho svetového výrobcu počítačových periférií. Medzi hlavné oblasti jej záujmu patria inovatívne počítačové myši a klávesnice, IT produkty zamerané na internetovú komunikáciu, prehrávanie hudby, domáce bezdrôtové zariadenia aj digitálna zábava. Svoje produkty predáva spoločnosť Logitech vo viac ako sto krajinách sveta a jej ročný obrat predstavuje okolo 1,8 miliardy dolárov.

Zažite pocit, ktorý bol doteraz vyhradený iba profesionálnym pretekárom. S volantmi Logitech budete mať svoje vozidlo plne pod kontrolou. Vďaka výraznej spätnej väzbe budete mať navyše pocit, že vozidlo skutočne šoférujete. Volant totiž dokáže reálne simulovať rôzne efekty, ako je šmyk alebo nabehnutie na krajnicu.
Moderný dizajn aj pohodlné ovládanie patrí ku kľúčovým vlastnostiam IT príslušenstva Logitech.
Spoločnosť Logitech predáva štýlové IT príslušenstvo so zameraním na mladú generáciu.

Mohlo by vás zaujímať