P&G boost AD 1. týden květen

Štýlová batožina Roncato na elegantné aj dobrodružné cestovanie

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Ako vybrať batožinu, ktorá vás bude reprezentovať a do ktorej uložíte všetko potrebné? Pokiaľ túžite po naozaj kvalitnom kufri, potom by vašou voľbou mala byť značka Roncato. Jej výrobky sú celosvetovo známe vďaka svojej prvotriednej kvalite a originálnemu dizajnovému spracovaniu, navyše u nich nájdete také vychytávky, ako je rad patentovaných technológií, dvojité bezpečnostné zipsy, vyberateľný interiér aj dômyselné vystuženie kufra. Zoznámte sa s najnovšími radmi tejto značky a doprajte si pohodové cestovanie na úrovni.

Batožina Roncato

Štýlová batožina Roncato pre elegantné aj dobrodružné cestovanie – OBSAH

Roncato – talianska značka s tradíciou

Taliansko je symbolom luxusnej módy a štýlových módnych doplnkov, a práve z tejto nádhernej krajiny pochádza rodinná firma Roncato. O dlhoročných skúsenostiach spoločnosti Roncato svedčí fakt, že sa už po 3 generácie jej výrobky úspešne predávajú po celom svete. Spoločnosť kladie hlavný dôraz na excelentné prepracovanie spojené s výnimočným dizajnom, v ktorom sa odráža vášeň pre remeselné detaily aj dômyselné zapojenie najmodernejších technológií. Neustále inovácie a výskum udávajú značke smer a sú jej poprednými hodnotami, vďaka ktorým je zaručená najvyššia kvalita všetkých výrobkov.

Ľahký a odolný rad Ypsilon 4.0

Pre náročnejších cestovateľov, ktorí vyžadujú ľahkú váhu batožinu a preferujú skôr konzervatívne farby, je určený rad batožiny Ypsilon 4.0. Tie sú navrhnuté s ohľadom na maximálnu ľahkosť a pružnosť, zároveň sú však vďaka odolnému materiálu a zosilneným rohom dostatočne chránené proti vonkajšiemu poškodeniu. Medzi ich ďalšie prednosti patrí možnosť rozšírenia vnútorného priestoru, 100 % recyklovateľnosť a v príručnej verzii prítomnosť USB portu na dobíjanie elektronických zariadení. Spoločnosť Roncato poskytuje na svoje výrobky 10-ročnú záruku, a nie je to inak ani v prípade batožiny tohto radu.

Batožina Roncato
Batožina Roncato uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov.

V súlade so životným prostredím s radom Ypsilon ECO

Rad Ypsilon ECO ide ruka v ruke s predchádzajúcim radom. Tiež tu nájdete batožinu prvotriednej kvality vyrobenú zo 100 % recyklovateľného polypropylénu s možnosťou regenerácie produkcie odpadu a jeho opätovného použitia vo výrobnom procese. 10-ročná záruka je ďalšou hodnotou prispievajúcou k ochrane prírody, pretože zaisťuje dlhodobé používanie kufra a obmedzuje tak plytvanie. Oproti predchádzajúcemu radu, ktorý je vyhotovený v klasických konzervatívnych farbách, sa rad Ypsilon ECO zameral na moderné pastelové farby.

Batožina Roncato
Rad Ypsilon ECO vyniká veselými pastelovými farbami, ktoré z každej batožiny urobia originálny kúsok.

Variabilná batožina radu Box 4.0

Nová verzia pôvodnej kolekcie Box je doplnená o rozširovací systém, ktorý je súčasťou všetkých batožinových veľkostí. Vďaka tejto inovácii je možné každú batožinu zväčšiť a využiť tak širší priestor na uloženie všetkých potrebných vecí. K ďalším benefitom patrí možnosť vybratia a vyprania interiéru, tradičná 10-ročná záruka aj ľahkosť a odolnosť batožiny, ktorá je vyrobená z recyklovateľného polypropylénu. Ak hľadáte praktickú a funkčnú batožinu v skôr konzervatívnych farbách, potom by ste svoju voľbu mali zamerať na niektorého krásavca z tohto radu.

Batožina Roncato
Užívajte si bezstarostné a pohodové cestovanie s talianskou batožinou Roncato.

Hravé farby radu Box 2.0 Young

Na mladšiu generáciu aj na rodiny s menšími deťmi cieli rad batožiny Box Young, v ktorom hrajú prím žiarivé veselé farby. Tie určite ohromia každého, kto chce so svojou cestovnou batožinou zažiariť. Hravé farby v kombinácii s kontrastnými doplnkami, ako sú zipsy a pánty, tvoria originálny a štýlový dizajn batožiny, vďaka ktorej budete neprehliadnuteľní. Batožina so zárukou 10 rokov je vyrobená z recyklovateľného polypropylénu a zoženiete ich v troch veľkostiach. V ich prípade iste oceníte aj vyberateľný interiér, ktorý je možné v prípade potreby vyprať.

Batožina Roncato
S batožinou Roncato z radu Box Young na svojich cestách doslova zažiarite.

Či už sa chystáte do luxusného hotela, alebo na pustý ostrov, batožina Roncato vás vždy spoľahlivo odprevadí na všetkých vašich cestách.

Vytlačiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií