Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Willfine 4.8CS

Zobraziť katalóg
Willfine 4.8CS
1,0 1 hodnotení
Fotopasca s dosahom senzora 20 m, maximálna kvalita fotografie: 24 Mpx, rozlíšenie snímača: 5 Mpx, IR prísvit, maximálna výdrž 182 d, napájanie: AA, počet batérií: 8, vodoodolnosť: IP66, konektivita: 4G, hmotnosť 260g
Kód:  Willf01 Produktové číslo:  Willfine48CS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Willfine 4.8CS

Odolná cloudová

fotopasca so 4G

Možnosti využitia fotopasce sú v dnešnej dobe veľmi široké - je možné tak ľahko napr. sledovať vybranú oblasť v lese, senníky, okolie vašej chaty, bydlisko alebo sa tiež osvedčili pri monitoringu čiernych skládok. Ak práve teda vyberáte fotopascu, celkom určite by ste mali do výberu zaradiť 4G cloudovú fotopascu Wilfine 4.8CS so slotom na SIM a SD kartu alebo mobilnou aplikáciou pre Android a iOS s možnosťou prehliadania záznamov priamo v telefóne.

Willfine 4.8CS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

MAX. VÝDRŽ

6 mesiacov (v pohotovostnom režime)

NAPÁJANIE

8× AA

VODOODOLNOSŤ

IP66

Willfine 4.8CS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Fotopasca sa osvedčí najmä v noci

Nechýba ani nočné videnie s 60 IR LED do 20 metrov a multisnímkový režim zachytávajúci celú stopu objektov. Iste oceníte používateľsky prívetivé menu a jednoduché nastavenie fotopasce.

Výdrž takmer dva mesiace

Napájanie fotopasce Wilfine 4.8CS je zaistené celkom 8 batériami typu AA. Zvlášť je odporúčané využiť dobíjacie batérie NiMH, ktoré sľubujú oveľa vyššiu výdrž ako klasické alkalické. Výdrž batérií sa pohybuje v závislosti od nastavenia. Maximálna výdrž fotopasce dosahuje až 45 dní sa zapnutým IR LED prisvietením a až 56 dní bez IR a pri 100 snímkach za deň.

Willfine 4.8CS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Willfine 4.8CS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Slot pre pamäťovú kartu

V pohotovostnom režime dosahuje výdrž batérií až pol roka. Fotopascu môžete tiež napájať pomocou 12 V adaptéra (nie je súčasťou balenia). Na ukladanie záznamov v 8/12/24 Mpx rozlíšení je možné využiť SD kartu s maximálnou kapacitou 32 GB.

Willfine 4.8CS je pripravená
na náročné podmienky

Nastaviť si môžete aj citlivosť pohybového snímača (PIR), dátum, čas, teplotu, prípadne fázy mesiaca na každej fotografii a veľa ďalšieho. Samozrejmosťou je 2,4" TFT displej a Wilfine 4.8CS je možné prevádzkovať v teplotách od -25 do +60 °C. V predvolenom nastavení spotrebujú zasielané náhľady do mobilnej aplikácie 45 kB a veľké náhľady potom približne 300 kB dát.

Willfine 4.8CS

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti fotopasce Willfine 4.8CS

  • Upevňovací popruh súčasťou balenia
  • Fotopasca je vodoodolná podľa štandardu IP66
  • Rýchlosť spúšte: 0,4 s
  • Možnosť solárneho napájania
  • Mobilná aplikácia pre Android a iOS
  • 2,4" TFT displej a 7 funkčných tlačidiel
  • IR s 60 LED a dosahom až 20 metrov

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
260 g Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
24 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!
Dosah senzora
20 m Hotovo!
Vodoodolnosť
IP66 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
260 g Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
24 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
20 m Hotovo!

Vlastnosti

Vodoodolnosť
IP66 Hotovo!
Konektivita
4G, Slot na SIM kartu Hotovo!
Typ pamäťovej karty
SD Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
8 ks Hotovo!
Maximálna výdrž
182 d Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, fotopast po roce fungování požaduje upgrade firmware. Ten je nedohledatelný, protože výrobce asi neexistuje a fotopast přestala fungovat. Jak mám postupovat?

Dobrý den, je možné objednat náhradní anténu pro tuto fotopast?

Dobrý den, od včera mi to hlásí chybu Server Sync Failed! Connection to server timeout. Please try again later. Nevím jak to odstranit Zkoušela jsem snad vše. Nevíte jak s tím ? Děkuji mockrát za odpověď

Dobry den, dal som tam simku co bola v baleni a iba "Searching" neviem ci to treba aktivovat, ale dal som tam aj plne funkcnu simku 4ka aj s Giga data a stale iba "Searching" a nakoniec failed? Ako nejdu tam simky?

Dobrý den, kam lze odesílat pořízené fotografie? Lze odesílat na FTP server? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych ten napájecí adaptér, dá se u vás koupit?

Dobrý deň, viete mi odporučiť sieťový adaptér pre túto pascu? Najlepšie rovno formou linku, ďakujem

Aky je rozmer jacka pre externe napajanie baterkov?

Dobrý den, potřebovala prosím poradit. Dneska jsme kameru poprvé zapnuli. Bohužel jsem nikde nenašla ty free coins v aplikaci a hned mě to stálo 520 kč. Chtěla bych se zeptat jak to funguje do budoucnosti. To budu každej měsíc platit 520 kč ? nebo jak je to dál prosím ?

Dobrý deň, nedá sa nainštalovať aplikácia TrailCam Ace v zariadení Huawei P40 Lite, chyba- do obchodu Google play ste na svojom zariadení nepristupovali pomocou tohto e-mailového účtu. Cez QR-kod sa dostanem do Google play, ale vypíše hore uvedenú hlášku. Ako sa dostanem k funkčnej aplikácií na moje zariadenie?

123
Diskusia a poradňa k Willfine 4.8CS
Príslušenstvo pre Willfine 4.8CS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Willfine 4.8CS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Willfine 4.8CS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií