Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Champions Bundle

Zobraziť katalóg
SteelSeries Champions Bundle
5 3 hodnotení
Slúchadlá Siberia Siberia V2 + herná myš Rival + podložka pod myš QCK+
Kód:  MX042f8l Produktové číslo:  66006

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Champions Bundle

Herná sada od spoločnosti SteelSeries obsahuje zbierku najobľúbenejších periférií, ktoré sú určené pre ctižiadostivých budúcich šampiónov. Set sa skladá z optickej myši Rival, slúchadiel s mikrofónom a podložky pod myš QCK+. Toto kvalitné vybavenie ponúka to najvyššie pohodlie, výkon a v neposlednom rade elegantný dizajn!

Štýlová slúchadlá plnej veľkosti špeciálne navrhnuté pre hráčov počítačových hier. Svoje využitie však nájdu u milovníkov počúvania hudby z mobilných MP3 prehrávačov či iných zariadení kompatibilných s rozhraním 3,5 mm Jack. Slúchadlá poskytnú kryštalicky čistú reprodukciu s redukciou šumu. Význačným rysom je samotné spracovanie. Konštrukcia slúchadiel je odľahčená a košíčky zakrývajúce uši sú kožené s polstrovaním z tlmiacej peny. Aj pri dlhodobom nosení tak zaistia maximálne pohodlie bez nepríjemného tlačenia na hlavu. Slúchadlá sú vybavené smerovým mikrofónom, ktorý možno zasunúť do ľavého košíčka. Ovládanie hlasitosti je integrované na prívodný kábel s dĺžkou 3 metre.

Rival, tak bola nazvaná nová herná optická myš a chváli sa predovšetkým možnosťou výberu zo 16,8 milióna farieb podsvietenia rolovacieho kolieska a loga. Srdcom myši Rival je optický senzor Avago ADNS 3310. Tento senzor sľubuje nulovú hardvérovú akceleráciu, ktorá ponúka skutočné 1: 1 sledovania a presné pohyby. CPI je najlepší vo svojej triede, s možnosťou nastavenia 50-6500. SteelSeries spínače majú životnosť viac ako 30 miliónov kliknutí, rýchlu odozvu a jemný zvuk.

Futuristicky vyzerajúca myš je vhodná predovšetkým pre pravákov a nastaviť u nej možno celý rad vychytávok, ako sú makrá s možnosťou plne naprogramovateľných 6 tlačidiel. Mimo základnú zostavu sa na myši nachádzajú ďalšie tlačidlá pre prepínanie rozlíšenia a tlačidlá vpred/späť. SteelSeries Rival Optical Mouse zvláda akceleráciu až 50G, frekvenciu až 1000 Hz a odozvu tlačidiel 1 ms. Ďalej ponúka hladkú, matnú povrchovú úpravu a anti-potiaci povlak, ktorý pomáha udržiavať kontakt aj počas intenzívneho hrania. Zapojenie cez USB je jednoduché, stačí myš pripojiť a systém si už sám nájde požadovaný ovládač na bežných operačných systémoch.

Podložka QCK+ je vyrobená z jemného, vysoko kvalitného textilného povrchu ponúkajúca komfort a ovládateľnosť zároveň. Vďaka svojej charakteristike sa stane podložka neoddeliteľnou súčasťou pracovnej plochy. Je kompatibilná aj s inými typmi myší, dokonca aj pre myši s nižším rozlíšením.
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
13,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
128 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
13,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
128 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 500 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel som sa spítať že v tom balíku ta myška je rival 300 ? Vopred Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k SteelSeries Champions Bundle
Príslušenstvo pre SteelSeries Champions Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Champions Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Champions Bundle.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií