PET PET

SteelSeries DeX

Zobraziť katalóg
SteelSeries DeX
4,9 10 hodnotení
Podložka pod myš – 320x270x2mm, rýchly a hladký povrch, silikónový podklad
Kód:  MR074w7l Produktové číslo:  63500 Stránky výrobcu

SteelSeries DeX

Prežívajte nezabudnuteľné herné okamihy naplno s elegantnou podložkou pod myš SteelSeries Dex. Urobte ďalší krok vpred a staňte sa najlepším hráčom. Sami profesionáli hovoria, že to je o talente a tvrdom tréningu aj o kvalitnej výbave. Viac ako 10 rokov skúseností v progamingu robí z výrobkov SteelSeries veľmi žiadúce a vyhľadávané produkty. Nie nadarmo ich tiež niekoľko rokov propagoval multiklan eSuba. Jeden z najväčších herných tímov v Českej republike, pôsobiaci aj na medzinárodnej scéne.

Umiestnite aparát SteelSeries kamkoľvek na stôl. Vďaka špeciálnej silikónovej základni sa nepohne ani vo vypätých herných chvíľach. Navyše disponuje špeciálne vyvýšeným optimalizovaným vzorom, ktorý znižuje treciu plochu. To prispieva k úplne presnému a rýchlemu sklzu a predovšetkým predlžuje jeho životnosť. Samozrejmosťou sú mimoriadne veľké rozmery 320 × 270 × 2 mm, s ktorými sa vám už nikdy nestane, že by ste sa s myšou dostali mimo podložku.

Zariadenie je navrhnuté pre ľahkú inštaláciu a údržbu. Ak je DEX špinavý jednoducho ho očistite vodou. Posuňte hranie na vyšší level. Zverte sa do rúk profesionálov vo svojom odbore a oddávajte sa nerušeným herným zážitkom priamo u vás doma.

  • Vyvýšený vzor znižuje trenie
  • Optimalizovaný povrch pre dokonale presný a rýchly sklz
  • Pohodlné pre vaše zápästie aj pri dlhšom hraní
  • Mimoriadne veľké rozmery zaručia, že sa už nikdy nedostanete s myšou mimo podložku
  • Špeciálna silikónová základňa, vďaka ktorej DEX necestuje po stole
  • Umývateľný
  • Značka progamingovej kvality

Rozmery:
320 × 270 × 2 mm

Hmotnosť:
212 gramov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries DeX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries DeX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries DeX.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií