Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SteelSeries Frost Blue Bundle

Zobraziť katalóg
SteelSeries Frost Blue Bundle
5 5 hodnotení
Slúchadlá Siberia V2 + herná myš Sensei RAW + podložka pod myš QCK
Kód:  MX042f8j Produktové číslo:  90084

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Frost Blue Bundle

Balík SteelSeries Frost Blue je skvelou príležitosťou, ako nakupovať špičkové herné príslušenstvo za zvýhodnenú cenu. V balení dostanete headset Siberia v2 USB, myš Sensei RAW a podložku, QcK. Všetko v exkluzívnej ľadovo modré limitovanej edícii.

SteelSeries Siberia v2 USB

Headset SteelSeries Siberia V2 je podareným nástupcom prvej generácie. Naviac ale ponúka nádherný dizajn, Kombinovaný s pokročilými funkcionalitami a výkonnosťou. Jeho uzavretá konštrukcia a komfortné polstrovanie náušníkov pomáha výrazne redukovať okolitý hluk a umožní vám sústrediť sa na telefonovanie, zvuky herného prostredia, alebo počúvanie hudby naozaj naplno. Integrované 50 mm meniče navyše zaisťujú dokonalú frekvenčnú odozvu pri akomkoľvek použití.

Jednoduchú obsluhu potom sprostredkováva praktické ovládanie hlasitosti na kábli. Integrovaný smerový mikrofón môže byť zasunutý a skrytý v ľavej mušli, Čo je ideálne pre počúvanie hudby. Pri komunikácii ho stačí jednoducho vysunúť. Mikrofón je naviac vybavený systémom redukcie okolitého šumu až do úrovne 20 dB.

Model Frost Blue je vybavený zvukovou kartou a pripája sa do portu USB, Takže vám sprostredkuje vynikajúci hudobný prednes bez ohľadu na analógový výstup vášho počítača. Taktiež si môžete vytvoriť až 8 profilov ekvalizácia pre rozdielne hry. Exkluzivitu podtrhuje podsvietenie pomocou 16 modrých LED, Ktoré môžu fungovať v šiestich rozdielnych režimoch. Ľahko si nastavíte rôzne úrovne pulzovanie aj intenzitu podsvietenia, vrátane úplného vypnutia podsvietenia.

SteelSeries Sensei RAW

Myš SteelSeries Sensei RAW Frost Blue je odľahčenou variantom vysoko populárneho základného modelu. Oproti nemu chýba 32-bitový procesor ARM a LCD. Základné charakteristiky však zostali zachované a vďaka tomu si môžete užiť niečo prémiového herného príslušenstva zase o kus lacnejšie. Pokiaľ si teda vystačíte s ľadovo modrým podsvietením, a nepotrebujete ukladať niekoľko profilov priamo do tela myši, potom je verzia RAW správnou voľbou. Všetky dôležité nastavenia ľahko optimalizujete pomocou softvéru SteelSeries Engine priamo vo vašom počítači a nič vám nebude brániť v hernom zápolenia.

Laserový senzor sa chváli nastaviteľným rozlíšením v rozsahu 90-5670 CPI. Zvládne zaznamenávať až 12 000 snímok za sekundu, čo mu dáva schopnosť zachytiť pohyb až do rýchlosti 381 centimetrov za sekundu. S podporou softvér SteelSeries Engine si bez problémov vytvoríte aj extrémne dlhá a pokročilá makrá. Makrá môžu byť dokonca vrstvené a obsahovať stlačenia klávesnice aj precízne časovanie.

Hoci model SteelSeries Sensei RAW Frost Blue neobsahuje nastaviteľné farebné podsvietenie, tak sa nemusíte báť fádneho či málo atraktívneho vzhľadu. Netradičné ľadové modré podsvietenie vyzerá v kombinácii s bielym telom myši naozaj pekne a určite dotvorí tú správnu hernú atmosféru. A nebola by to myš SteelSeries, keby vám neponúkala niečo naviac. Tentoraz je to podpora troch rýchlostí pulzovanie a intenzít jasu, Ktorými môžete tiež pohodlne rozlišovať jednotlivé profily. A keď vás všetky efekty omrzí, tak stačí podsvietenie jednoducho vypnúť a vrhnúť sa nerušene do žiary boja. Teflónové klzné plochy pokrývajúce 16% spodnej strany myši vám zaistí, že trafíte každého protivníka hneď na prvýkrát.

Tlačidlá:
  1. Ľavej bočnej 1
  2. Ľavé bočné 2
  3. Ľavé tlačidlo
  4. Pravé tlačidlo
  5. Stránkovací koliesko a stredné tlačidlo
  6. Prepínač CPI hore/dole
  7. Pravé bočné 1
  8. Pravé bočné 2

SteelSeries QCK

Herná podložka SteelSeries QcK Frost Blue by nemala chýbať vo výbave žiadneho náruživého hráča. Na jej vrchnej strane sa nachádza ľadový motív, ktorý dokonale ladí s ostatnými prvkami sady. Natlačený je na špičkovom textilnom povrchu zaisťujúcim dokonalú kĺzavosť a odstránenie drobných nerovností podkladovej plochy. O to, aby podložka pevne sedela na stole sa stará gumová základňa. Vďaka nej je umiestnenie fixné, bez ohľadu na rýchlosť, alebo počet pojazdov na vrchnej ploche. Mäkký povrch navyše zaisťuje maximálny komfort aj pre vaše zápästie.

Séria podložiek SteelSeries QcK bola v priebehu posledných desiatich rokov optimalizovaná a testovaná s profesionálnymi herné tímy po celom svete, Takže máte istotu, že budete vybavení tým najlepším povrchom, aký je v súčasnej dobe k dispozícii.

Doplňujúce informácie:

Snímač myši:
Rozlíšenie: 90-5670 CPI
Maximálne zrýchlenie: 30 G
Frekvencia snímania: 12 000 snímok/s
Maximálna rýchlosť: 381 cm/s

Ostatné vlastnosti myši:
Obnovovacia frekvencia: 1 000 Hz
Megapixely za sekundu: 10,8
Šírka zbernice: 16bitová
Maximálna výška zdvihu: 2 mm
Teflónové klzné plochy pokrývajú 16% spodnej strany myši.
Biele podsvietenie (rolovacie koliesko, CPI indikátor, SteelSeries logo)

Mikrofón headsetu:
Frekvenčný rozsah: 50 - 16 000 Hz
Snímanie: smerové
Citlivosť: -38 dB
Aktívna redukcia šumu: až do 20 dB

Podložka:
Rozmery: 320 x 270 x 2 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Frost Blue Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Frost Blue Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Frost Blue Bundle.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií