Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

TechniSat SkyStar 2 TV PCI

Zobraziť katalóg
TechniSat SkyStar 2 TV PCI
Tuner interní satelitní DVB-S přijímač, DO
Kód:  JT842a Produktové číslo:  0002/4094 Stránky výrobcu
TechniSat SkyStar 2 TV PCI Predaj skončil

TechniSat SkyStar 2 TV PCI

Satelitná PCI karta je určená pre príjem televízneho vysielania alebo pre jednosmerný internet cez satelit. Využiť možno aj funkciu elektronický programový sprievodca (EPG), ktorá zobrazí programový prehľad na sedem dní dopredu, alebo TimeShift, čo umožňuje pozastaviť alebo pretáčať späť vysielaný priamy prenos. Pre jednoduchú inštaláciu zobrazuje dodávaný softvér silu signálu naladenej družice. Jednoducho možno tiež nahrávať vysielané relácie ak dispozícii je tiež funkcia časovača. Pohodlné ovládanie zaisťuje infračervený diaľkový ovládač s pripojením cez USB port.

Formát DVB-S predstavuje priame satelitné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu a zvuku. Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.

Parametre a špecifikácie:

Hlavné vlastnosti:
Typ: DVB-S (Digital Video Broadcasting Satellite)
TV norma: PAL
Frekvenčný rozsah:950 - 2150 MHz
MPEG-2 kódovanie
Podpora HDTV
Infračervené diaľkové ovládanie
Podporuje softvérové dekódovanie
Podpora EOL služby (jednosmerný internet cez satelit)
Teletext
EPG
TimeShift
Možnosť záznamu na pevný disk

Rozhranie:
PCI 2.2
USB port pre diaľkové ovládanie

Vstupy a výstupy:
Anténny vstup

Spotreba:
17 W

Rozmery:
133 x 100 x 10 mm

Systémové požiadavky:
Pentium III procesor 700 MHz alebo rýchlejší
256 MB RAM
Voľné miesto na pevnom disku: 30 MB
Windows 2000, XP

Poznámka: s týmto produktom nemožno sledovať kódované programy šírené prostredníctvom satelitu. Z českých programov je voľne šírený len program ČT24.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TechniSat SkyStar 2 TV PCI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TechniSat SkyStar 2 TV PCI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TechniSat SkyStar 2 TV PCI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TechniSat SkyStar 2 TV PCI.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií